MatHem skänker matkassar till Stockholms Stadsmission

MatHem – som säljer mat på nätet – har inlett ett samarbete med Stockholms Stadsmission där familjer som behöver kan få hjälp med en matkasse. Alla MatHems kunder som avbokar sin färdiga matkasse för sent kan nu istället skänka den till Stadsmissionen.

  • 6 sep 2011

- Eftersom vi på MatHem alltid beställer råvarorna i god tid för att säkerställa kvaliteten blir det några matkassar över som kunder avbeställt strax innan leverans. Nu kan våra kunder istället för att ta emot en matkasse de inte längre vill ha, skänka den till en familj som bättre behöver den via Stadsmissionen. Vi är glada att kunna hjälpa till på alla sätt vi kan bidra, säger Tomas Kull, VD på MatHem.

Till Stockholms Stadsmissions hus för barn och unga,Unga Station, kommer föräldrar som kämpar för att överhuvudtaget kunna mätta sina barn. Tidigare vände sig många till dem för att barnen också skulle få åka med på skolresan, men idag stödjer Stadsmissionen allt oftare barnfamiljer som inte ens har råd att köpa mat. Därför är all ekonomisk hjälp från företag och privatpersoner välkommen.

Korta fakta

För mer information:
Yvonne Borg, kommunikationschef, Stockholms Stadsmission
08-78 78 600

Tomas Kull, VD, MatHem
070-581 12 07

Läs mer

Notiser