Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hundralappen bidrar inför skolstarten

Barn som skriver
2017-08-08
Skolstarten är förknippad med stora kostnader och blir särskilt svår för familjer med en redan ansträngd ekonomi. Projekt Hundralappen gör en extrainsamling i augusti där du kan bidra med presentkort för att stötta utsatta barnfamiljer.

Många barnfamiljer i Stockholm lever i ekonomisk utsatthet. Under sommarlovet kan det innebära att barnen inte kan äta sig mätta eftersom de inte kan äta lunch i skolan eller att de har varit kvar i stan medan kompisarna åker på semester. 

Bakgrunden till Projekt Hundralappens extrainsamling är att skolstarten för många föräldrar innebär betydande kostnader som är svåra att hantera. Särskilt kännbart blir det för familjer som lever med tajt ekonomi under hela året. Pengarna går till allt det som behövs inför en ny termin såsom block, pennor och böcker men även ryggsäckar, höstkläder och skor, regnställ och stövlar. För många ska dessutom terminsavgifter för barnens fritidsaktiviteter betalas i början av hösten.

Bidra genom att köpa ett presentkort på hundra kronor på H&M, Åhléns, Lindex, Kappahl, Stadium, Akademibokhandeln, Intersport eller Nilson Group och lämna till Sofia Tillfors i Gåshaga på Lidingö senast den 31 augusti. Kontakta Sofia via facebook för adress eller ring 073-5082076. 

Frågor besvaras via projekthundralappen@hotmail.com

Läs mer på Projekt Hundralappens facebooksida

Tack för din gåva!