Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Anlita Blixtjobb

Foto: Alexander Mahmoud
Via Blixtjobb ger du arbetstillfällen åt människor som lever i utsatthet och missbruksproblematik. Du som anlitar Blixtjobbs tjänster för exempelvis flytthjälp och trädgårdsarbete får inte bara ett arbete utfört. Du gör en ovärderlig insats, såväl för samhälle som för människa.

Många människor står utanför arbetsmarknaden, trots att de kan och vill arbeta. Att bryta mönster få ansvar och ingå i en gemenskap är nyckeln till att hitta styrkan att förändra sin vardag. 

Blixtjobbs tjänster

Exempel på arbeten du kan anlita Blixtjobb för att utföra i Stockholm med omnejd är:

  • Trädgårdsarbete
  • Rensning vid dödsbo, städning och fönsterputs
  • Flytthjälp, bud och transport
  • Hantverksuppdrag såsom målning, tapetsering, snickeri
  • Enklare administration

Kontakta oss gärna för förfrågan om andra uppdrag på blixtjobb@stadsmissionen.se

En arbetsledare som ansvarar för tids- samt kvalitetsgaranti är alltid kopplad till uppdraget. Våra medarbetare är försäkrade och är formellt anställda med avtalsenlig lön från Stockholms Stadsmission. 

Jag får känna mig behövd och respekterad för den jag är. Här ställer man krav på mig och jag får kritik, positiv och negativ. Snacka om att man växer!

Pelle Johansson, Blixtjobb

Blixtjobb gör skillnad för många och verksamheten fick hederspriset på 2013 års Visa vägen gala. Visa vägen-priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer i utanförskap på arbetsmarknaden.

Linda Hallin
Verksamhetsledare Blixtjobb
Stefan Lindeborg
Socionom Blixtjobb