Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Flicka sitter vid sin säng och tittar in i kameran

Många barnfamiljer har det tuffare än någonsin

Du kan hjälpa till med att stilla oro och hunger.
Ge en gåva
Ge en gåva
Senaste gåvor:
  • 918kr "De gör mer nytta här ä..."
  • 500kr "Sommarlov ska kunna bjuda..."
  • 200kr "Vi kan alla göra något ..."
  • 500kr "Jag vill att alla barn sk..."
  • 200kr "Alla barn måste få ha s..."
Varje dag möter vi familjer som har svårt att få pengarna att räcka till mat och hyra. Sommarlovets uteblivna skolluncher gör det extra tufft. Vi kämpar för att stötta och hjälpa människor i utsatthet genom olika verksamheter och insatser.

Det är tuffa tider för många barnfamiljer. Stigande matpriser, krig och en inflation har gjort situationen värre för dem som redan tidigare hade svårt för att betala räkningarna vid månadens slut. Många barn vittnar om hur de ser sina föräldrar vrida och vända på varenda krona och oroar sig över saker som de inte ska behöva tänka på.

Sommaren som ska förknippas med lek och aktiviteter associeras istället med oro. Vi hjälper barnfamiljer med varma måltider, samtalsstöd, rådgivning och aktiviteter. 

Vad räcker din gåva till?

0 kr

0 Kr
kr

Fler sätt att ge stöd

Svensk Insamlingskontrolls 90-kontosymbol

Så vet du att din gåva gör nytta

Vi arbetar hela tiden för att använda våra gåvor så effektivt som möjligt. Stockholms Stadsmission har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll. De kräver att minst 75 procent av intäkterna går till ändamålet. Vi är också medlemmar i Giva Sverige som arbetar för etisk och professionell insamling och vi följer deras kvalitetskod.