Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Anlita Crossroads

Behöver du hjälp med städning, att montera möbler eller snöskottning? Via Crossroads ger du arbete till människor i utsatthet samtidigt som du får en tjänst utförd. 

Många människor söker sig till Sverige och Stockholm i hopp om att få jobb och många har unika kompetenser och stark motivation att arbeta. Crossroads är Stockholms Stadsmissions råd- och stödverksamhet för EU-medborgare och personer med arbetstillstånd i ett annat EU-land. 

Till oss kommer människor för att få vägledning om vilka regler och villkor som gäller i Sverige, hjälp med att söka jobb eller en måltid. 

Köp en tjänst och bidra samtidigt till jobb

Du som är privatperson eller företag kan anlita personal via Crossroads för en rad tjänster i Stockholmsområdet. Du köper en tjänst och bidrar till arbete för en person som står långt från arbetsmarknaden. 

Tjänster du kan få hjälp med:

  • Privatstädning – enstaka eller varje månad
  • Flyttstädning
  • Kontorsstäd - enstaka eller regelbundet 
  • Serveringsuppdrag exempelvis på en fest
  • Snöskottning 
  • Montering av möbler

Så fungerar det

När du anlitar Crossroads får du kontakt med en arbetsledare som ansvarar för tids- samt kvalitetsgaranti som alltid är kopplad till uppdraget. Alla medarbetare är försäkrade och är formellt anställda med avtalsenlig lön från Stockholms Stadsmission. 

Behöver du hjälp med något särskilt eller söker en särskild kompetens? Kontakta gärna Kenan Spinger, koordinator arbetsintegration på Crossroads, för förfrågan om andra uppdrag:
 

Kenan Spinger
koordinator arbetsintegration