Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skänka hela bohag och dödsbon

Har du ett helt bohag, hem eller dödsbo att skänka? Vi kan hjälpa till med allt från hämtning till helhetslösningar för packning och transport.

Hur skänker du hela eller delar av hem?

Du kan få hjälp med allt från hämtning till helhetslösningar för packning och större transport. Vi har lång erfarenhet av att hantera bohag samt att bistå vid dödsbotömningar och vi lägger stor vikt med att arbeta på ett professionellt och respektfullt sätt.

Hur går det till att skänka?

Att ta hand om ett helt bohag kräver planering och resurser. Därför behöver vi alltid försäkra oss om att värdet på gåvorna täcker eller överstiger våra kostnader.

Efter en första kontakt kommer en värderare ut till er för att göra en bedömning av hemmet. När vi kommit överens om när och vad av bohaget som ska skänkas, bokar vi in packning och hämtning. I vissa fall kan vi påbörja arbetet direkt vid värderingstillfället.

Välkommen att kontakta oss i första hand via mejl helahem [at] stadsmissionen.se med beskrivning och foton på vad som ska hämtas. Alternativt via telefon vardagar klockan 7.30-14.00.

 

Sebastian Lund Nilsson
Insamlingskoordinator
sebastian.nilsson [at] stadsmissionen.se