Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mercuri har skänkt utbildningar till Stockholms Stadsmission

Mercuri International Sverige är vänföretag till Stockholms Stadsmission och har, genom sitt initiativ "Miljonprojektet", under två år skänkt utbildningsinsatser till sju olika välgörenhetsorganisationer där Stockholms Stadsmission är en.

Det känns otroligt fint att vi på Mercuri International kan bidra med vår kompetens så här.

-Vi höjer både effektivitet och arbetsglädje hos de medarbetare vi har förmånen att få vara med och kompetensutveckla, samtidigt som vi får vara med och rädda världen på vårt alldeles egna sätt. Det känns otroligt fint att vi på Mercuri International kan bidra med vår kompetens så här. Att utbildning kan ge ringar på vattnet blir verkligen tydligt i detta projekt, säger Åsa Noaksson Strede, HR-specialist och ansvarig för Miljonprojektet, Mercuri International. 

-Vi på Stockholms Stadsmission är otroligt glada över denna fina möjlighet till kompetensutveckling. Det har varit och är väldigt uppskattat av medarbetarna på Stockholms Stadsmission, säger Marika Hjelm Siegwald, Kommunikations och insamlingschef, Stockholms Stadsmission.

Mercuri om sitt miljonprojekt

-På Mercuri International vill vi göra vår del för att bidra till en lite bättre värld. Det gör vi bäst genom att göra det just vi är bra på - Utbildning. Därför skänker vi 1 miljon kronor i form av utbildningsinsatser till sju välgörenhetsorganisationer; Naturskyddsföreningen, Rädda Barnen, Stockholms Stadsmission, SOS Barnbyar, Läkare utan Gränser, Barncancerfonden och Hand in Hand. Vi genomför utbildningsprogrammen inom ledarskap, försäljning och kundservice.

Projektet har sedan starten 2016 varit framgångsrikt med fyllda utbildningar och nöjda deltagare och Mercuri har därför valt att fortsätta driva projektet även under 2017 för att hjälpa organisationerna att i sin tur kunna genomföra sina jobb ännu mer effektivt och därmed göra gott i hela världen inom sina respektive områden.

Våra huvudpartners