Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kulturhuset Stadsteatern planerar för aktiviteter i St Paul

Sture Carlsson, vd Kulturhuset stadsteatern och Karin Wanngård, (S), finansborgarråd presenterar de olika aktörerna.
2018-05-29
Med start januari 2019 kommer Kulturhuset Stadsteatern att renoveras. Under ett och ett halvt år kommer verksamheten att samarbeta med andra aktörer bland annat Stockholms Stadsmissions St Paul vid Mariatorget.

Den 29 maj höll Kulturhuset Stadsteatern och Stockholms stad en pressträff med rubriken - Vart kulturen tar vägen när Kulturhuset Stadsteatern renoveras i ett och ett halvt år, med start januari 2019. Vid pressträffen presenterade Kulturhuset Stadsteaterns vd Sture Carlsson tillsammans med finansborgarrådet Karin Wanngård planen för utflytten. För att kunna möjliggöra fortsatt verksamhet för Kulturhuset Stadsteatern under denna period har man skapat nya samarbeten med andra aktörer. En av stadens tilltänkta aktörer är Stockholms Stadsmission och St Paul vid Mariatorget. 
 
I nuläget är inget program satt och i vilken omfattning de kommer att hyra av oss. Uthyrningen kommer i stort inte påverka vår egen verksamhet i St Paul. Vi ser i och med detta att det är ett mycket bra tillfälle att bredda och utöka kännedomen om både Stockholms Stadsmission och att vi driver St Paul vid Mariatorget.