Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Remake och second hand på The Lobby

thelobby
2019-01-11
Fram till mars månad finns Stockholms Stadsmissions second hand och Remake till försäljning i The Lobby på Regeringsgatan 61.

The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm är en testplattform för att utforska handelns utmaningar inom olika områden. Under årets första månader kommer fokus bland annat att riktas mot den cirkulära affärsmodellen och dess möjligheter. 

Aktörer som arbetar med hållbart mode eller design på olika sätt finns på plats i The Lobby. Stockholms Stadsmissions second hand och Remake finns representerade och till försäljning fram till mars månad. The Lobby bjuder även in till kostnadsfria workshops, inspirationsträffar och föredrag.

Om The Lobby

The Lobby är AMF Fastigheters satsning för att testa och utveckla framtidens handel. Här rör sig kunder i gränslandet mellan köpupplevelsen i digitala kanaler och på den fysiska handelsplatsen. De varumärken eller produkter som finns till försäljning i The Lobby visas ofta i en fysisk butiksmiljö för första gången för den svenska marknaden. Läs mer om konceptet och öppettider här