Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Remake startar webbutik

Personal förbereder fotografering i en liten fotostudio med fotoljus.
2020-06-11
Innan midsommar siktar Remake, Stockholms Stadsmissions egna designmärke, på att börja sälja sina plagg i en egen webbshop.

-Här kommer mer ljus, säger Ann-Sofie Kahl, verksamhetsområdeschef för Remake, och ställer ner en kartong med fotolampor.

Just nu råder full fart i Remakes lokaler i Farsta. Inom en vecka ska Remakes webbshop dra igång.

-Vi planerar att öppna den före midsommar, men innan det behöver vi göra tester så vi ser att allt fungerar så vi kan hantera om det rullar in många beställningar första dagarna, säger Ann-Sofie Kahl.

Vill nå kunder utanför Stockholm

Remake har just nu ingen egen butikslokal utan har sitt utbud i Stockholms Stadsmissions second hand-butiker på Södermalm, men kunder kan även köpa plagg via Remakes instagramkonto.

-Vi vill ha ytterligare en försäljningskanal som komplement till våra shop in shop. Det har varit omständligt med försäljning via instagram. En webbshop är enklare både för oss för kunderna. Nu hoppas vi kunna nå kunder utanför Stockholm som inte har möjlighet att komma till våra second hand-butiker på Södermalm, säger Ann-Sofie.

Ska jobba med arbetsintegration

Plaggen ska fotas i en liten fotostudio som personalen på Remake just nu håller på att bygga upp och ställa in. Till att börja med ska Ann-Sofie och Marie Teike själva sköta fotograferingar och kundorder i webbshopen.

-Men målet är att vi ska jobba med arbetsintegration även i vår webbshop i framtiden. Arbetsförmedlingen efterfrågar administrativa uppgifter och vi hoppas kunna erbjuda det genom kundorder, paketering och skickning, avslutar Ann-Sofie Kahl.

Här finns Remakes butik online.