Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bidra till ökat återbruk - skänk saker på Älta kretsloppscentral

Lastbil - på väg mot en mänskligare stad
2018-04-23
Bor du i Nacka och vill bidra till ökat återbruk? Nu kan du lämna in dina prylar, textilier, möbler och media på Älta kretsloppscentral till förmån för Stockholms Stadsmission.

Onsdag den 25 april klockan 12 öppnar Älta kretsloppscentral och du som besökare och gåvogivare bjuds på fika under hela invigningsveckan. Till Älta kretsloppscentral kan du lämna samma typ av avfall som vid en återvinningscentral. Men en tydlig ambition är att besökarna ska se inlämning för återbruk som sitt första val. Det finns en särskild lokal för återbruk med en tydlig entré och alla prylar, textilier, möbler och media som samlas in där går till återbruk hos Stockholms Stadsmission. 

Återbruk som gör nytta för människa och miljö

Prylarna och kläderna går antingen till människor i utsatthet i våra sociala verksamheter eller säljs vidare i någon av våra second hand-butiker. Dina gåvor skänker glädje och gör nytta för någon annan och sparar på miljön. Intäkterna från försäljningen går till att skapa arbete för personer som står långt från arbetsmarknaden.

Kretsloppscentralen ligger i Ältabergs verksamhetsområde, adress Örkroken 15. Öppettider Måndag-fredag: kl. 16-20, Lördag-söndag: kl. 10-16. Läs mer om Älta kretsloppscentral.

Tack för din gåva! 

Adrienne Collin
Produktions och Insamlingsansvarig Second hand