Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ny second hand-butik i Märsta

Ny butik i Märsta centrum. Butikschef Kristina Milkovic bär in grejer till den nya butiken.
2021-05-14
Den 25 maj öppnade Stockholms Stadsmission en ny second hand-butik i Märsta centrum.

Det är Stockholms Stadsmissions 21:e second hand-butik och den ligger i Märsta centrum. Alla second hand-butiker är sociala företag med mål att få människor att närma sig arbetsmarknaden.

– Det känns jättekul att vi genom butiken i Märsta kan erbjuda ännu fler personer som står långt från arbetsmarknaden platser till arbetsträning, säger Kristina Milkovic, butikschef Märsta.

Behövs second hand-butik i Märsta

Det är två veckor innan öppningen och det pågår ett intensivt arbete att fylla butiken med fina kläder och prylar inför öppningen. Kristina Milkovic är butikschef och säger att det är många nyfikna Märstabor som kikar in och frågar vad det ska bli i lokalen.

–Det är ett fantastiskt läge här på torget! Det behövs en second hand-butik i Märsta, folk saknar det och vi hoppas kunna erbjuda många Märstabor möjligheten att handla hållbart och skänka gåvor som får en andra chans, säger butikschefen Kristina.

Butiken är på runt 200 kvm och utbudet kommer vara kläder till barn och vuxna, prylar och inredning. 

Butiken ligger bredvid Willys vid torget. 
Öppettider: Måndag-fredag klockan 10-19, lördag klockan 10-16 samt söndag klockan 12-16. Adress: Nymärsta Torg 5. Här kan du läsa mer information om butiken.

Öppningen kommer ske enligt de restriktioner som finns under pandemin och det kommer finnas personal som ser till att restriktionerna efterföljs.