Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Remake öppnar shop in shop i second hand-butik

Personal visar Remake-kläder i butik
2020-03-13
Den 26 mars, öppnade Stockholms Stadsmissions egna märke Remake en shop in shop i vår second hand-butik på Hornsgatan 58.

Remake har under våren flyttat ut från sin butik i St Paul och in i två av våra second hand-butiker.

--- Det är ett jätteroligt samarbete! Att second hand och nyproduktion jobbar ihop på det här sättet är framtiden, säger Marie Teike, enhetschef och grundare av Remake.

Hela konceptet

Först ut var second hand-butiken på Skånegatan att ta del av kläder från Remake. Och nu är det alltså dags för second hand-butiken på Hornsgatan att få Remake till sig.

--- Remake kommer vara i främre delen av second hand-butikens lokal på Hornsgatan. Vi kommer visa hela Remakes koncept vilket är vår egendesignade kollektion, väskor och utvalda plagg som vi tvättar, lagar och uppdaterar, säger Ann-Sofie Kahl, verksamhetsområdeschef.

Vårnyheter med starka färger

I samband med öppningen på Skånegatan tidigare i vår passade Remake på att ha premiär för sina vårnyheter och nya kollektion som är färgglad.

--- Som alltid utgår vi från det flödet av material som kommer in via stadsmissionens kanaler därför utgör denim och skjortor kärnan av även denna kollektion. Starka färger som orange och rosa är det vi vill särskilt lyfta då det ger en positiv kraft till kollektionen, säger Marie Teike.

Här hittar du butikerna på Hornsgatan och Skånegatan.