Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

White monday

2018-11-18
White Monday den 19 november är en motpol till konsumtionsdagen Black Friday. White Monday påvisar bra alternativ till nykonsumtion. För du kan göra skillnad, genom att exempelvis köpa kvalitet som håller eller second hand.

Under måndagen kan du handla kläder med 20% rabatt i våra second hand-butiker. Undantagsvis våra outlets i Sätra, Hallunda, Handen och ReTuna.

Föreläsning på Hornsgatan

På kvällen den 19 november bjuds du även på en föreläsning med Jennie Johansson, Miljöansvarig Stockholms Stadsmission. Hon berättar mer om White monday och hållbara val i butiken på Hornsgatan kl. 17.00.

 www.whitemonday.se finns mängder av prova på-rabatter på reparation, second hand och  hyra av varor. Det gör det lättare för dig som konsumenter att hitta alternativ som inte tär på miljön.

Följ oss

Årets klapp för stora och små finns hos oss. #stockholmsstadsmission #secondhand #åretsjulklapp #handlahållbart #arbetsintegrationHÅLLBART PÅ NOBELFESTEN! I kväll på Nobelfesten bär kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke en klänning tillverkad av återvunna och omsydda plagg. Designad av Stockholms Stadsmissions eget märke Remake @remakesthlm 👏♥#nobelfesten2018 #nobelklänning #remakesthlm #hållbartmode #återbrukHusgeråd och prylar för julens bök, vi har allt för ditt kök. #stockholmsstadsmission #secondhand #prylar #köksprylarFinaste adventsskruden hittar vi idag i butik Handen. #stockholmsstadsmission #secondhand #adventfin #åretsjulklapp #handlahållbart #festkläderI våra butiker kan du hitta klappar som både värmer och gör gott. #stockholmsstadsmission #gåvobevis #secondhand #väsbycentrum #handlamedomtankeVilken skiva lyssnar du på i helgen? Fynda örongodis i vår mediaavdelning på Hantverkargatan. #stockholmsstadsmission #musik #skivor #vinyl #secondhand #vasastan