Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stina Kelly von Essen utsedd till socialchef Stockholms Stadsmission

Stina Kelly von Essen, ny områdeschef social omsorg.
2020-12-15
Efter en omfattande rekryteringsprocess har Stina Kelly von Essen utsetts som ny socialchef/områdeschef för social omsorg inom Stockholms Stadsmission.
– Jag känner mig oerhört tacksam över förtroendet och är ödmjuk inför uppdraget, säger Stina Kelly von Essen.

Stina rekryterades till Stockholms Stadsmission redan hösten 2019, då i en roll som utvecklingschef för enheten Verksamhetsutveckling och projekt. Sedan i september har Stina varit tillförordnad socialchef. 

Har erfarenheterna som krävs

– Jag är jätteglad över att Stina tackat ja till rollen som socialchef/områdeschef för social omsorg. Det har varit en omfattande rekryteringsprocess som utkristalliserat att hon besitter en mängd kompetenser, har de personliga egenskaper som vi eftersökt och de erfarenheter som krävs för rollen att leda alla våra fantastiska verksamheter inom social omsorg, säger Åsa Paborn, direktor Stockholms Stadsmission.

Känner sig tacksam och ödmjuk

Stina Kelly von Essen har en bakgrund bland annat på Försäkringskassan, och Huddinge kommun med ansvar för socialpsykiatri, boendestöd, daglig verksamhet, gruppbostäder, assistans mm. Hon har också varit regionchef på Olivia Omsorg med ansvar för grupp- och servicebostäder.

– Jag känner mig oerhört tacksam över förtroendet och är ödmjuk inför uppdraget. Jag ser fram emot att tillsammans med alla kompetenta medarbetare inom social omsorg bidra till att de mål och ambitioner vi nu satt upp i verksamhetsplanen förverkligas, säger Stina Kelly von Essen.

Vid frågor kontakta:

Fanny Siltberg
Pressekreterare Stockholms Stadsmission
fanny.siltberg [at] stadsmissionen.se