Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stockholms Stadsmission öppnar i Vårberg

2017-11-07
Den 7 november öppnar Stockholms Stadsmission Unga Station i Vårberg. Verksamheten är en mötesplats för barn och unga mellan noll och 16 år, deras familjer och nätverk. Aktiviteterna kommer att utformas i samverkan med deltagarna.

Från och med november startar Unga Station, Stockholms Stadsmissions hus för barn, unga och deras familjer även i söderort. Sedan tidigare finns Unga Station på Södermalm och i Järva.

Unga Station Vårberg finns på Stångholmsbacken 61 och har till en början öppet mellan klockan 15-17 på tisdagar. Det kommer finnas fika, mat och aktiviteter för hela familjen kommer att utformas tillsammans med deltagarna. 

Vad vill du att Unga Station ska erbjuda?

Är du barn eller ung upp till 16 år eller förälder till ett barn eller ungdom och bor i Vårbergs eller Skärholmens stadsdel? Vi vill gärna veta vad du vill se mer av hos oss och vilken typ av aktiviteter du tycker ska finnas. Kom förbi och berätta det för oss till exempel på vårt öppet hus!

Välkommen på Öppet hus!

Torsdagen den 15 november, klockan 16-18 är alla som är nyfikna på verksamheten och vill veta  mer om Stockholms Stadsmission är välkomna på Öppet hus. Vi bjuder på fika! 

Stockholms Stadsmission har i över 160 år arbetat med utsatta människor i Stockholm. Vi arbetar med sociala verksamheter, socialt företagande och utbildning. Många förknippar oss med stöd till människor i hemlöshet eller känner till våra second hand-butiker, men vi har 50 olika verksamheter.