Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stockholms Stadsmission värvar månadsgivare på stan

Två värvare från Stockholms Stadsmission på en parkeringsplats vid ett köpcentrum.
2021-06-15
Våra värvare finns på stan och knackar även dörr i bostadsområden. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när vi träffar dig.

Värvning under sommaren och hösten

Under sommaren och hösten kommer våra värvare att finnas ute på stan och knacka dörr i villaområden i Storstockholm. För att du ska känna dig säker har vi vidtagit följande åtgärder:

  • Alla värvare bär med sig en giltig legitimation och västar och kläder från Stockholms Stadsmission.
  • Trots att coronapandemin börjar avta är vi försiktiga gällande smittorisker. Vi har kontinuerligt anpassat oss efter rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Exempelvis genom att hålla avstånd, sprita händerna. Samtliga värvare har vaccinerat sig.
  • För att säkerställa att alla värvare är helt symtom- och feberfria får de inte jobba om de har symptom. Vid förkylning tas covid-19 test.
  • Vi är noga med att hålla distans. Vi undviker platser där det kan uppstå folksamlingar, det är alltså en del av det dagliga arbetet att hitta platser med lagom mycket personer.
  • Värvarna har ofta med sig ett ståbord där det är lättare att hålla distans och handsprit tillgängligt.
  • Pennan man skriver med får nya månadsgivaren behålla för att undvika eventuell spridning. Miljöpennorna är gjorda att återvunna pantflaskor.
  • Värvarna har med sig padda där du som givare skriver under dina personuppgifter med ditt eget bank-ID. Vi använder inga pappersblanketter av säkerhetsskäl. Uppgifterna skickas krypterat till Bankgirocentralen genom säkra metoder.
  • Vill du veta är du välkommen att kontakta vår givarservice info [at] stadsmissionen.se

Välkommen att kontakta oss: Telefontid: måndag-fredag mellan 8-17

Mejla oss på info [at] stadsmissionen.se eller ring oss på 08-684 230 00.

Vad räcker din gåva till?

0 kr

0 Kr
kr