Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tack vare er!

Skrattande kille sitter i ett hav av julklappar
2017-12-29
Tack vare alla er som har bidragit med gåvor i form av pengar, mat, julklappar och tid så har vi kunnat skapa julstämning åt fler. Här är några av de saker vi har kunnat göra i jul.

Glada barn på Unga Station

På julaftons morgon kom 120 barn och föräldrar till Unga Station för att fira jul med dans runt granen, god mat och många julklappar. Och på lucia var ytterligare unga tjejer på fint julbord och firande på Häringe slott. Förutom allt det så har vi kunnat dela ut julklappar och presentkort till över 1500 barn inför jul, för alla de familjer som söker sig till oss och inte annars hade haft möjlighet att lägga något under julgranen.

Många gäster på Jul i Gemenskap

Tillsammans med andra ideella organisationer anordnar vi Jul i Gemenskap i Immanuelskyrkan, i år för 10:e gången. Hit kom 500 gäster, varje dag, alla tre juldagarna. Tillsammans med de 350 volontärerna och många medarbetare firades julen med sång och god mat.

50 gäster på julfirande på Äldrecenter

På julafton höll Äldrecenter öppet för de äldre som inte har någon annan att fira med. Matsalen var full med sorl från gästerna som åt julmat och firade dagen tillsammans med medarbetare och volontärer. Dagen avslutades med julklappsutdelning.  

Tomas Ledin och Fabian Månsson spred varm stämning

Till Stadsmissionens Center kommer människor som lever i akut hemlöshet. Och Bostället erbjuder boenden både för kortare och längre perioder. På dessa verksamheter brukar julen firas lågmält, eftersom julen väcker känslor av sorg och besvikelse för många. Därför var det särskilt uppskattat med besök från Tomas Ledin och Fabian Månsson på både Center och Bostället. De spelade älskade låtar och spred en härligt varm stämning i lokalen.

Ett stort tack alla ni som gjort detta möjligt!

Tack för att du gjort julen ljusare för fler barn

Erica Sandin på Unga Station, ett av våra hus för barn och familjer som har det tufft i livet, tackar er alla för ert engagemang och fina gåvor.

Se filmen!

Senaste gåvorna

3 000 kr
2018-01-17

Vi vill att alla ska ha någonstans att bo. Besqab

100 kr
2018-01-17

100 kr för oss som jobbar kan vi alla undvara men det är så viktigt för andra!

100 kr
2018-01-17

Vi kan alla bidra på något sätt åt de utsatta, Kärlek till alla!

100 kr
2018-01-16

Jag har tak över huvudet, det har ju inte alla. Att bidra känns bra!

600 kr
2018-01-14

Grattis Eva 50 år! Vi bjuder ett gäng på frukost tycker jag!