Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Vill du lära dig mer om skrivande och opinionsbildning?

2016-12-20
Vill du utveckla ditt engagemang eller lära dig mer om hur du kan påverka? Stockholms Stadsmissions Folkhögskola erbjuder en kurs, halvfart distans, i hur du skriver opinionsbildande texter och formulerar budskap till olika målgrupper. Sista ansökningsdag den 31 januari.

Har du ett budskap som du vill få ut? Vill du utveckla ditt skrivande? Stadsmissionens Folkhögskolas nya distanskurs ger dig kunskaper i hur man skriver texter och formulerar budskap. Du lär dig också strategier för hur man når ut med dessa till olika målgrupper. Kursen ger grundläggande kunskaper om hur text, bild och ljud kan användas i opinionsbildning.

Kursen består av seminarier och inspelade föreläsningar i ett digitalt klassrum. En viktig del av kursen är kursdeltagarnas respons på varandras alster - texter, analyser, bilder och ljud. Detta sker i det digitala klassrummet och per mail. Du bör vara beredd att lägga minst 10 timmar i veckan på studierna för att kunna tillgodogöra dig dem.

Sista ansökningsdag är den 31 januari. Antagning sker löpande. 

Läs mer om kursen och skicka din ansökan.   

Utbildning

I våra skolor är medmänsklighet och respekt för varandras olikheter centralt. Vi rustar våra studerande med kunskap, en tro på sig själva och på sin egen förmåga, på varandra och på framtiden. Vi vill inspirera till engagemang och låta alla utveckla sin fulla potential som trygga, ansvarsfulla individer i samverkan med andra.

Läs mer om utbildning