Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bjud på en statistroll i Solsidan eller en diamantring - till förmån för barn och unga som lever i utsatthet

2013-05-30
Nu kan allmänheten lägga bud på unika föremål och upplevelser hos Lauritz.com. Vad sägs till exempel om en statistroll i Solsidan, ett porträttfoto illustrerat av Liselotte Watkins eller ett specialsytt eventpaket till Hammarbys premiärmatch på Tele2 Arena? Intäkterna från auktionerna går oavkortat till Stockholms Stadsmissions arbete för barn och unga som lever i utsatthet.

Med start fredagen den 24 maj och två veckor framåt auktionerar Stockholms Stadsmission ut en rad unika föremål och upplevelser i samarbete med Lauritz.com. Intäkterna från auktionerna gör att Stockholms Stadsmission kan hjälpa barn och unga med samtalsstöd och ge dem chansen att besöka ett kollo i sommar, samt ge barnfamiljer ekonomiskt stöd.

– Vi vill få upp intresset för vår barn- och ungdomsverksamhet och hoppas på att auktionen kan inspirera andra gåvogivare. Lauritz.com är ett kreativt och nytänkande auktionshus. Det är en rolig idé att kunna bidra till en bra och viktig sak, samtidigt som allmänheten får ta del av något unikt som till exempel en statistroll i Solsidan eller en konsertupplevelse där man får träffa artisten efter konserten, säger Merete Forssberg Madshus, ansvarig företagssamarbeten vid Stockholms Stadsmission.

Några av de föremål som auktioneras ut är:

  • Statistroll i succéserien Solsidan
  • Diamantring från smyckesdesignern Isabel Lennse
  • Porträttfoto illustrerat av Liselotte Watkins
  • Biljetter till konsert med Malena Ernman i Dalhalla i sommar samt ”meet and greet” efter konserten
  • Biljetter och eventpaket till Hammarbys premiärmatch på Tele2 Arena
Marika Markovits
Senior advisor
marika.markovits [at] stadsmissionen.se