Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Caroline af Ugglas, Sveriges största kör, Pugh Rogefeldt och Petra Marklund sjunger till förmån för barn och unga

2013-05-14
Söndagen den 19 maj är det åter dags för musikfesten Kör för alla som arrangeras av Stockholms Stadsmission. Då gästas Cirkus av Caroline af Ugglas och hennes 1 500 man starka kör som tillsammans med de folkkära artisterna Pugh Rogefeldt och Petra Marklund sjunger för att samla in pengar och visa sitt stöd för barn i utsatthet. Biljettintäkterna går oavkortat till Unga Station - Stockholms Stadsmissions hus för barn och unga.

Förutom att man bjuds på en energifylld musikfest kommer man även kunna fynda produkter från Stockholms Stadsmissions eget märke REMAKE. 

Konserten på Cirkus är cirka en timme lång och ges tre gånger under söndagen den 19 maj. Hela biljettintäkten går till Stockholms Stadsmissions verksamheter för barn och unga som lever i utsatthet på olika sätt.

Kör för alla samlade in 1,2 miljoner under 2012

Caroline af Ugglas och Kör för alla har samlat in pengar till förmån för Stockholms Stadsmission i flera år. Förra året hade kören 10-årsjubileum som då firades med ett större event på Johanneshovs Isstadion som samlade in 1,2 miljoner till förmån för barn och unga.

– Det här blir bara roligare och roligare för varje år. Kören växer och nya gästartister medverkar varje år. Det känns fantastiskt att vi tillsammans kan bidra med så mycket. Förra året samlade kören in 1,2 miljoner till förmån för barn och unga i utsatthet. Samtidigt skapar vi en makalös show som glädjer tusentals människor. Lyckosamt för alla, säger Caroline af Ugglas.