Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Remake poppar upp i Hornstull

2018-02-28
Stockholms Stadsmissions mode- och designmärke, Remake, öppnar en pop up-butik i Hornstulls galleria i mars där deras samtliga hållbara koncept kommer att presenteras.

Remake, Stockholms Stadsmissions mode- och designmärke, öppnar en pop up-butik i Hornstullsgallerian på Södermalm i Stockholm. Butiken är på 48 kvadratmeter och kommer att presentera alla Remakes hållbara koncept inklusive den senaste lanseringen; re:sport, en sportinfluerad kollektion av återvunnen second hand.

– Med pop up-butiken i Hornstull så ser vi fram emot att få visa upp vår design och vårt hållbara koncept för en ny målgrupp som kanske inte upptäckt oss tidigare”, säger Maria Lagerman, verksamhetschef på Remake, Stockholms Stadsmission.

Remakes pop up-butik i Hornstulls galleria har öppet från den första mars fram till sista juni.

Om Remake:

Remake är Stockholms Stadsmissions mode- och designmärke. Remakes produkter tillverkas av återvunnen second hand med målet att nå ökad kvalitet och livslängd på plaggen som är unika, unisex och med en design som utmanar storleksnormen.

Remake drivs som ett socialt företag av Stockholms Stadsmission där människor får möjlighet att komma tillbaka till arbetslivet genom arbetsträning i bl.a. design- och produktionsateljéer i Farsta och Sollentuna samt en pop up-butik i Hornstulls galleria. Remake anordnar även workshops och föreläsningar om hållbart mode och socialt entreprenörskap.

 

Maria Lagerman
verksamhetschef Stockholms Stadsmission Remake
Maria Gimner
Marknadsansvarig sociala företag

Remake - hållbart mode och design

Remake, Stockholms Stadsmission är vårt eget mode- och designmärke. Remakes produkter tillverkas av second hand-material med målet att nå ökad kvalitet och livslängd. Plaggen är unika, i unisex och med design som utmanar storleksnormen. Här kan du välja det som passar just dig, handla hållbart och göra ett medvetet val.

Läs mer om Remake - hållbart mode och design

Följ oss

Fredag! Vi steppar loss i Patch Pant. 👖
// In the mood for Patch pants .
.
.
#steppa #patchpants #fridayfeeling #remakesthlm⬜️▪️◻️⬛️▫️🔲◾️◽️🔳 ◻️▪️◾️
Så mycket bra och snyggt med denna teknik
// We love patches!
.
.
.
#patches #patchwork #sustainablefashion #reusedmaterials #remakesthlmRe:sport ⚽️
.
.
.
Photocred: @caiquesilverios #resport #sustainablefashion #remakesthlmRe:sport ⚾️
.
.
.
Photocred: @caiquesilverios #resport #redesign #remakesthlmRe:sport 🏀
.
.
.
Photo cred @caiquesilverios 
#resport #remakesthlm #återbrukRedan fredag ju! Vi har helgöppet (lördag 10-18 söndag 11-18) och bl.a. jättefina t-skirts✌🏽// It’s Friday but no worries, we’re open during the weekend. Welcome!
.
.
.
#friday #patchwork #redesign #remakesthlm #statementtshirtIdag tänker vi extra mycket på de som har kämpat, kämpar och kommer att kämpa för kvinnors fullständiga rättigheter i världen. Tröja från Re:sport Collection🧡.
// Today we’re paying some extra attention to the struggle for women’s rights all over the world 🌎
.
.
.
#womensrights #socialhållbarhet #8mars #remakesthlm #resportUtmana det grå vädret, vi har färgstarka accessoarer!🎒🧢👠🧤⏰
//Challenge the grey day, add some color!
.
.
.
#accessories #colorfulaccessories #fashiondetails #remake #remakesthlmVi gillar vår Re:sportjacka som går att kombinera med vad som helst egentligen, t.ex. fin att sticka fram under vinterjackan☝🏽. Trevlig helg! // Re:sport jacket is great to combine with everything really, like use it under a winter coat and show some color.
.
.
.
#mixandmatch #sportjacket #sustainablefashion #remakesthlm Model: Vega👌🏽