Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stockholms Stadsmissions Sessions

2015-12-08
Den 9 december arrangeras för första gången Stockholms Stadsmissions Sessions - stjärnspäckade lunchkonserter för att göra Stockholm varmare.

Under sju lunchkonserter i december gästas Stortorget i Gamla Stan av över tio artister som Melissa Horn, Moa Lignell och Ison och Fille som sjunger och spelar för att göra Stockholm till en varmare och mänskligare stad.

Under vinterperioden söker fler än vanligt stöd hos Stockholms Stadsmissions olika verksamheter. Stockholm Stadsmissions Sessions är en del av vinterkampanjen "Stockholm har blivit kallt" som i år uppmärksammar den ökade utsattheten och den femtioprocentiga ökningen av antalet akut hemlösa som söker stöd i Stockholms Stadsmissions verksamheter.

-       Vi är tacksamma över det stora engagemang från alla de artister som vill medverka i Stockholms Stadsmissions Sessions. Vi önskar att man stannar upp på lunchen och sänder en tanke till alla som lever i utsatthet och med artisternas musik vill vi göra Stockholms gator varmare och mänskligare, säger Robin Benigh, projektledare vid Stockholms Stadsmission.

Gratis livespelningar med såväl nykomlingar som erkända artister 

Bland de artister som kommer att uppträda finns bland annat Melissa Horn, Moa Lignell, Ison & Fille, Hanna Järver, Nova Miller, Julia Adams och Staffan Hellstrand.

Stadsmissionenssessions.se 

Samtliga artister som spelar på Stortorget, datum, tider och videos från spelningarna hittas på stadsmissionenssessions.se.

När: Onsdag den 9 december till fredag den 18 december 
Tid: Start klockan 12:00 
Plats: Stortorget i Gamla Stan vid entrén till Stockholms Stadsmissions restaurang Grillska Huset  

Varmt välkommen!