Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stockholms Stadsmissions ungdomsmottagning får höga betyg i undersökning

2015-04-17
I landstingens patientenkäter för 2014 får Stadsmissionens ungdomsmottagning toppbetyg av sina besökare. Hela 98 procent av besökarna skulle rekommendera mottagningen till andra.

– Det är mycket glädjande att vi får så bra betyg från vår viktigaste målgrupp; alla de ungdomar som besöker oss. Det ger oss energi att fortsätta att erbjuda en av Stockholms bästa ungdomsmottagningar, säger Sussa Johnsen, verksamhetschef på Stockholms Stadsmission.

I inte mindre än tre kategorier placerar sig mottagningen i topp i landstingets enkätundersökning: Möjligheten att diskutera oro och ängslan, huruvida man kan tänka sig att rekommendera mottagningen till andra och i vilken mån man var nöjd med hjälpen som helhet. I den sista kategorin var nöjdheten 100 procent. Stadsmissionens ungdomsmottagning på Kungsholmen är en av länets 33 ungdomsmottagningar som drivs av en stiftelse. 

Om Stockholms Stadsmissions ungdomsmottagning

Stockholms Stadsmissions ungdomsmottagning finns på Fleminggatan 113. Alla ungdomar är välkomna oavsett var man bor eller vem man är, tjej, kille, transperson eller om du inte vill definiera dig. Här kan man testa sig mot könssjukdomar, göra graviditetstest och få rådgivning om preventivmedel. Man kan prata om livet, sexualiteten, förväntningar och erfarenheter. Ungdomsmottagningen är en del av Stockholms Stadsmissions Ung Hälsa där också Terapicenter för unga ingår.

Maria von Sydow
Stockholms Stadsmission
Chef Kommunikation
maria.vonsydow [at] stadsmissionen.se