Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

St Paul - en mötesplats för alla

Publik lyssnar på föredragshållare i St Paul
Välkommen till St Paul, Stockholms Stadsmissions mötesplats för alla. Här arrangeras evenemang, konserter, seminarier och samtalsgrupper med det gemensamma målet att bidra till ett mänskligare samhälle.

Aktuellt i St Paul

Varje tisdag, 17.30

Varje tisdag bjuder vi in till musik, reflektion och samtal kring existentiella frågor. Varje vecka har ett tema utifrån Stockholms Stadsmissions värdegrund. Temat kan till exempel vara hur vi ser på och bemöter varandra eller hur vi kan ta makt över vårt liv. Vi avslutar kvällen med en gemensam soppmiddag. Gratis och öppet för alla.

Anmäl dig till en samtalsgrupp

Är du över 61 år och funderar över livet? Vill du träffa andra, dela med dig av din livshistoria och få perspektiv på ditt liv? Då är du välkommen att anmäla dig till någon av våra samtalsgrupper. Grupperna, som vi kallar Livsberättargrupper, består av sex till åtta deltagare som träffas en gång i veckan under tio veckor. Samtalen leds av utbildade gruppledare.

Till hösten startar flera livsberättargrupper här i St Paul och på Äldrecenter. Det finns fortfarande platser kvar. Deltagandet är kostnadsfritt. 

Remake, St Paul

I en del av St Paul har Remake, Stockholms Stadsmissions eget modemärke öppnat upp butik med öppettider ons-fre 11-18, lörd-sön 12-16. Här kan du hitta hållbart mode och unika plagg. 

 

Varmt välkommen! 

 

Vill du veta mer om St Paul?
Erik Holmberg, verksamhetschef St Paul
Anmäl ditt intresse till livsberättargrupper i St Paul
Marie-Louise Söderberg, projektledare

Besök oss:

Mariatorget 10
11848 Stockholm
Sverige