Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

St Paul - en mötesplats för alla

St Paul på Mariatorget
På grund av rådande läge med COVID-19 (coronavirus) har vi tillfälligt ändrat verksamheter i St Paul.

St Paul kommer hålla den ordinarie verksamheten stängd tills vidare. Istället kommer St Paul erbjuda våra deltagare basbehovsstöd. 

Det här kan du få i St Paul just nu:

  • St Paul: Kommer vara öppet varje vardag mellan klockan 11-14. Personalen kommer dela ut matlådor till deltagare, men det kommer inte finnas någon möjlighet att sitta kvar i lokalerna då vi vill minimera smittorisken för våra deltagare.
  • Tisdagsgemenskap: Tills vidare kommer Tisdagsgemenskapen ställas in helt.
  • Söndagsgudstjänsten: Söndagsgudstjänsten i St Paul gör uppehåll tills vidare. Istället kommer deltagarna kunna komma till St Paul klockan 09 på söndagarna och få med sig ett frukostpaket. Det kommer inte finnas någon möjlighet att sitta kvar och äta sin mat då vi vill minska smittorisken av coronavirus bland våra deltagare.
  • Ombud: Behöver du komma i kontakt med våra ombud på St Paul kan du boka tid under vardagarna mellan 11-14 på telefonnummer på 08- 684 233 10.
  • Matlådor: Vi delar ut matlådor till äldre över 70 år som bor på Södermalm och inte kan går ut pga covid-19. Är du intresserad? Ring: 08-684 233 10 eller mejla stpaul@stadsmissionen.se

Detta gäller tills smittspridningen radikalt har minskat och den värsta faran har blåst över.

Många deltagare tillhör riskgrupp

Beslutet är taget av ren omtanke då många av deltagarna i St Paul tillhör den riskgrupp som löper större risk att bli allvarligt sjuka om de blir smittade.

Stockholms Stadsmission bevakar utvecklingen och vi ser över hur vi inom verksamheterna prioriterar och agerar för att på bästa sätt kunna fortsätta driva verksamhet för alla våra deltagare som lever i utsatthet och som behöver stöd och hjälp av oss.

Vill du veta mer om St Paul?
Erik Holmberg, Platschef St Paul

Besök oss:

Mariatorget 10
11848 Stockholm
Sverige