Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

St Paul - en mötesplats för alla

St Paul på Mariatorget
På grund av rådande läge med COVID-19 (coronavirus) har vi tillfälligt ändrat verksamheter i St Paul.

St Paul kommer hålla den ordinarie verksamheten stängd tills vidare. Istället kommer St Paul erbjuda våra deltagare basbehovsstöd.

Det här kan du få i St Paul just nu:

  • St Paul: Är öppet vardagar klockan 11-14. Vi delar ut matlådor, med reservation för att de kan ta slut tidigare. För att minimera smittorisken för våra deltagare är det inte möjligt att äta inne i lokalerna. Vi har ett fåtal platser utomhus där det går att sitta och äta. 
  • Tisdagsgemenskap: Tills vidare kommer Tisdagsgemenskapen ställas in helt.
  • Söndagsgudstjänsten: Vi har gudstjänst söndagar klockan 9. Efter gudstjänsten delar vi ut frukostpaket. Det finns inte någon möjlighet att sitta kvar och äta frukost då vi vill minska smittorisken av coronavirus bland våra deltagare.
  • Ombud: Behöver du komma i kontakt med våra ombud på St Paul kan du boka tid under vardagarna mellan 11-14 på telefonnummer på 08- 684 233 10.

Detta gäller tills smittspridningen radikalt har minskat och den värsta faran har blåst över.

Många deltagare tillhör riskgrupp

Beslutet är taget av ren omtanke då många av deltagarna i St Paul tillhör den riskgrupp som löper större risk att bli allvarligt sjuka om de blir smittade.

Stockholms Stadsmission bevakar utvecklingen och vi ser över hur vi inom verksamheterna prioriterar och agerar för att på bästa sätt kunna fortsätta driva verksamhet för alla våra deltagare som lever i utsatthet och som behöver stöd och hjälp av oss.

Vill du veta mer om St Paul?
Erik Holmberg, Platschef St Paul

Besök oss:

Mariatorget 10
11848 Stockholm
Sverige