Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

St Paul - en mötesplats för alla

St Paul på Mariatorget
I St Paul vid Mariatorget samlas många olika verksamheter och aktiviteter som bygger tillit, förståelse och samhörighet. Välkommen in!

Från den 19 augusti är ni välkomna till St Paul för dagaktiviteter och lunchgemenskap måndag till fredag kl. 10-15. 
 

I St Pauls lokaler finns någonting för alla. Du finner en dagverksamhet med flertalet aktiviteter och stödinsatser. På tisdagskvällar har vi middagsgemenskap med efterföljande kultur- eller samtalsevenemang. 

Vårt kulturcafé arrangerar kulturaktiviteter på plats eller via utflykter. En gång i veckan går en gratisbuss till Matmissionen i Hägersten. På söndagar erbjuder vi gudstjänst och vi arrangerar också en del öppna evenemang, konserter och seminarier. 

Stockholms Stadsmissions eget designmärke Remake har dessutom en butik i en del av lokalen med försäljning och uthyrning av hållbara plagg. 

Går det att hyra St Paul för event?

Vi får då och då frågor från både privatpersoner och företag om det går att hyra lokalen vid Mariatorget för olika former av event. Under 2019-2020 är detta tyvärr inte möjligt då Kulturhuset Stadsteatern kommer använda St Paul som teaterscen.

Om St Paul

St Paul vid Mariatorget uppfördes 1875-1876 för Metodistföreningen och Stockholms Stadsmission har haft byggnaden i sin ägo sedan 2015.

Vill du veta mer om St Paul?
Erik Holmberg, Platschef St Paul

Besök oss:

Mariatorget 10
11848 Stockholm
Sverige