Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Verksamheter för dig som är äldre

Äldre samtalar med en volontär hos Stockholms Stadsmission
Vill du träffa andra och umgås, skapa nya kontakter och delta i aktiviteter? Alla vuxna är välkomna till St Paul oavsett bakgrund och inkomst. Just nu har vi ändringar i våra verksamheter med anledning av covid-19.

Flytt till tillfälliga lokaler

Från och med måndagen den 22 februari 2021 bedriver Mötesplats St Paul sin verksamhet i Maria Magdalenas församlingslokaler på Ragvaldsgatan 10. 

På grund av rådande läge med COVID-19 (coronavirus) har vi tillfälligt ändrat verksamheter i St Paul.

St Paul kommer vara öppet varje vardag mellan klockan 10-14. För tillfället finns bara möjligheten att  köpa med matlåda för 20 kronor. För människor som lever i akut hemlöshet finns ett begränsat antal platser för att sitta kvar och äta matlådan då vi vill minimera smittorisken för våra deltagare.

Behöver du komma i kontakt med våra ombud på St Paul kan du boka tid på vardagar mellan 11-14 på telefonnummer 08- 684 233 10 .

Detta gäller tills smittspridningen har minskat och råden att inte umgås inomhus med personer utanför det egna hushållet hävs.

Många deltagare tillhör riskgrupp

Beslutet är taget av ren omtanke då många av deltagarna i St Paul tillhör den riskgrupp som löper större risk att bli allvarligt sjuka om de blir smittade.

Stockholms Stadsmission bevakar utvecklingen och vi ser över hur vi inom verksamheterna prioriterar och agerar för att på bästa sätt kunna fortsätta driva verksamhet för alla våra deltagare som lever i utsatthet och som behöver stöd och hjälp av oss.

Erik Holmberg
Platschef St Paul
erik.holmberg [at] stadsmissionen.se
Jonna Arb
Verksamhetsutvecklare existentiell hälsa
jonna.arb [at] stadsmissionen.se
Mona Molin
volontäransvarig
mona.molin [at] stadsmissionen.se
Lasse Ström
ombud för äldre/samordnare
lars-ake.strom [at] stadsmissionen.se

Besök oss:

Ragvaldsgatan 10
118 46 Stockholm
Sverige