Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Studiebesök sociala verksamheter barn och unga

Arbetar du inom socialtjänsten eller studerar och är intresserad av Stockholms Stadsmissions barn- och ungdomsverksamhet? Välkommen att boka in ett studiebesök på Unga Station - ett hus för barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet och upplever svårigheter i livet.

På Unga Station erbjuder vi samtalsstöd, ombudskap, nätverksarbete, föräldrautbildning samt ekonomisk rådgivning och stöd. Eftersom social gemenskap och pauser i vardagen är viktiga för att få kraft till att förändra sin livssituation erbjuds också kollo för barn, ungdomar och familjer, öppen förskola för unga föräldrar, en öppen verksamhet för barn och unga, utflykter och aktiviteter för familjer på helger och skollov samt gemensam middag en kväll i veckan.

Ett brett socialt arbete som vi gärna vill sprida

På Unga Station arbetar socionomer som barnombud med nätverksbaserat arbete där vi arbetar med hela familjesystemet. Verksamheten bedriver också ett forskningssamarbete med Margareta Hydén, professor i socialt arbete vid Stockholms Universitet, bland annat om att hur våra besökares nätverk ser ut och vilken betydelse det sociala nätverket har för att må bra.

Vill du veta mer?

Välkommen att boka ett studiebesök där du får veta mer om hur vi arbetar och vilka vi möter. Du får också veta mer om värdegrunden som utgångspunkt för vårt arbete och får chans att ställa frågor kring verksamheten.

För att boka studiebesök kontakta:

Mari Jansson
Unga Station