Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

LSS-boende

Stockholms Stadsmission erbjuder LSS-boende för personer inom personkrets 1. Idag driver vi gruppboende i Täby och Huddinge. I början av 2020 öppnar vi nytt boende i Nacka.

Detta får hyresgästerna hos oss:    

  • ett professionellt och gott bemötande enligt Stockholms Stadsmissions värdegrund om alla människors lika värde, lika rättigheter och rätt till egenmakt.  
  • en stödperson som ger stöd utifrån behov med till exempel inköp, har kontakt med hälso- och sjukvården mm.
  • en individuell genomförandeplan och stöd i kontakterna med kommunens LSS-handläggare och gode man. 

Stockholms Stadsmission driver gruppboendet Lunden LSS sedan mars 2018 och gruppboendet Visättra LSS sedan februari 2020. I början av 2020 öppnar ett nytt boende i Nacka.

Stockholms Stadsmission är en idéburen aktör utan vinstsyfte som driver idag ett flertal offentligfinansierade boendeverksamheter med goda resultat. Arbetet sker utifrån vår värdegrund och att ingen människa är bara det du ser, och att alla har rätt till egenmakt, alltså medbestämmande och medinflytande över sin egen livssituation.

Våra LSS-boenden

LSS-boende i Täby

Gruppboendet Lunden är ett LSS-boende för vuxna med fem lägenheter. Verksamheten drivs i egen regi.
Mer om gruppboendet Lunden

LSS-boende i Huddinge

LSS-boendet Visättra är ett gruppboende för vuxna. Boendet har sex lägenheter. Verksamheten drivs av Stockholms Stadsmission.
Mer om gruppboendet Visättra

Så arbetar vi

Vår värdegrund

Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för ett mänskligare samhälle för alla. Vår värdegrund vilar på en uthållig och handlingskraftig kärlek till människan – något som formar hur vi ser på individen och samhället
Vi tror på alla människors förmåga