Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gruppbostaden Visättra i Huddinge

LSS-boende i Huddinge. Köksbord i boendets gemenskapsyta med fika uppdukat.
Visättra är ett boende för dig som vill bo nära kommunikationer, affärer och restauranger. Gruppbostaden ligger på tio minuters gångavstånd till Flemingsbergs station. Alla lägenheter har egen uteplats. Gruppbostaden drivs av Stockholms Stadsmission.

Visättra – en gruppbostad med egen uteplats

Boendet i Visättra har sex nyrenoverade lägenheter som ligger på markplan. Samtliga lägenheter har egna uteplatser. De gemensamma ytorna inbjuder till samvaro och olika aktiviteter. Vi anpassar dessa ytor utifrån våra hyresgästers önskemål, intressen och behov.

Individanpassat boende

Vi vill att din vardag ska vara så trivsam och trygg som möjligt och vi är tillgängliga dygnet runt. På Visättra får du som hyresgäst stöd och service utifrån dina individuella behov. Vi som jobbar på gruppbostaden har utbildning inom vård och omsorg eller pedagogik.

Närområdet i Visättra

Visättra ligger granne med Flemingsbergsskogens naturreservat men är även nära kommunikationer, affärer och restauranger. I omgivningen finns det både utegym och discogolfbana. Närheten till kommunikationer underlättar utflykter både in till Stockholm central och Södertälje.

Vill du veta mer eller är intresserad av ett studiebesök? Vi kan både ordna fysiska och digitala möten. Välkommen att kontakta oss!

Anna Lundin
Enhetschef LSS
anna.lundin [at] stadsmissionen.se
Kontakta Visättra

Besök oss:

Visättravägen 20 K
141 50 Huddinge
Sverige

Kort om Visättra

Gruppbostad: 6 lägenheter
Personkrets: 1
Plan: Markplan

Om du vill bo i vår gruppbostad ansöker du om en bostad med särskild service hos kommunens biståndshandläggare. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få reda på mer om våra gruppboenden enligt LSS och boka in ett besök på något eller några av dem.