Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gruppbostaden Björknäs i Nacka

Personer utanför LSS-boende Björknäs i Nacka.
Nybyggda gruppbostaden Björknäs har sex moderna lägenheter. Boendet drivs enligt LSS i Stockholms Stadsmissions regi.

Gruppbostaden Björknäs - nära stad och natur

De generösa gemensamhetsytorna inbjuder till samvaro och olika aktiviteter. Vi anpassar ytorna utifrån hyresgästernas önskemål, intressen och behov. Boendet har en gemensam uteplats där vi bland annat kan grilla. Det finns även utrymme för odlingsmöjligheter på tomten.

Individen i första rummet

Hos oss på Björknäs får du som hyresgäst stöd och service utifrån dina individuella behov. Vi vill att din vardag ska vara så trivsam och trygg som möjligt och vi är tillgängliga dygnet runt. Vi som jobbar på boendet har utbildning inom vård och omsorg eller pedagogik.

Närområdet runt Björknäs

Björknäs har ett härligt läge i Nacka kommun med kommunikationer och närhet till service och natur. Närområdet inbjuder bland annat till utflykter till skogen och besök till Kocktorpssjön. Det tar cirka en halvtimme att ta sig till Slussen.

Vill du veta mer eller intresserad av ett studiebesök? Vi kan både ordna fysiska och digitala möten. Välkommen att kontakta oss!

Claudio Carrizo
Enhetschef Gruppbostad Björknäs och Visättra
claudio.carrizo [at] stadsmissionen.se
Kontakta Björknäs

Besök oss:

Kocktorpsvägen 28 a
132 43 Saltsjö-boo
Sverige

Kort om Björknäs

Gruppbostad: 6 lägenheter
Personkrets: 1
Hiss: Ja

Om du vill bo i vår gruppbostad enligt LSS ansöker du om en bostad med särskild service hos kommunens biståndshandläggare. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få reda på mer om våra gruppboenden och boka in ett besök på något eller några av dem.