Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gruppbostaden Lunden i Täby

 LSS-boendet Lunden i Täby. En gruppbostad för personkrets 1 i en gul villa med lummig trädgård.
Vår gruppbostad Lunden i Täby har fem lägenheter i en tvåplansvilla som ligger inbäddat i ett lummigt bostadsområde. Boendet drivs av Stockholms Stadsmission enligt LSS.

Lunden – en gruppbostad med stor trädgård

Lunden gruppbostad har fem lägenheter. Två av lägenheterna ligger på nedre plan med egna uteplatser. De tre andra lägenheterna är på övre plan och har rymliga balkonger. Våra gemensamma ytor inbjuder till samvaro och olika aktiviteter. Vi anpassar dessa ytor till våra boendes önskemål och förslag. Den stora trädgården och uteplatsen som tillhör Lunden hjälper vi alla till med. På sommaren inbjuder gräsmattan till många kubbspel och annan rekreation.

Individen i fokus

På gruppbostaden Lunden får du som hyresgäst stöd och service utifrån dina individuella behov. Vi vill att din vardag ska vara så trivsam och trygg som möjligt och vi är tillgängliga dygnet runt. Vi som jobbar på boendet har utbildning inom vård och omsorg eller pedagogik.

Närområdet

Boendet är belägget i ett charmigt villakvarter i Täby. Skavlötens friluftsgård och badplats ligger nära oss och är en uppskattad utflyktsplats. Täby centrum ligger 20 minuters bussresa från Lunden. I Täby centrum finns många butiker och restauranger.

Vill du veta mer eller intresserad av ett studiebesök? Vi kan både ordna fysiska och digitala möten. Välkommen att kontakta oss!

Mimmi Gärdström
Enhetschef Gruppbostad Lunden och Nyby
mimmi.gardstrom [at] stadsmissionen.se
Kontakta Lunden

Besök oss:

Varggropsvägen 8
187 69 Täby
Sverige

Kort om Lunden

Gruppbostad: 5 lägenheter
Personkrets: 1
Hiss: Ja

Om du vill bo i vår gruppbostad ansöker du om en bostad med särskild service hos kommunens biståndshandläggare. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få reda på mer om våra gruppbostäder och boka in ett besök på något eller några av dem.