Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gruppbostaden Nyby i Vallentuna

Lss-boendet i Vallentuna från utsidan.
Gruppbostaden Nyby i Vallentuna ligger i ett nybyggt gult hus och är Stockholms Stadsmissions senaste gruppbostad. Huset har två våningar med sex lägenheter. Här får du ett modernt och generöst boende i en lugn miljö.

Nyby - ett flexibelt och välkomnande boende

Vår nybyggda gruppbostad i Vallentuna har sex lägenheter på två plan och omringas av ett grönskande villaområde. Fyra av lägenheterna ligger på övre plan av huset och två på nedre plan. På nedre plan finns gemensamma utrymmen för hyresgästerna. Gemensamhetsytorna kan användas till samvaro och olika aktiviteter. Vi anpassar ytorna utifrån hyresgästernas önskemål, intressen och behov. Boendet har en stor altan och odlingsmöjligheter på tomten.

Fokus på individen

Hos oss får du som hyresgäst stöd och service utifrån dina individuella behov. Vi vill att din vardag ska vara så trivsam och trygg som möjligt och vi är tillgängliga dygnet runt. Vi som jobbar på boendet har utbildning inom vård och omsorg eller pedagogik.

Närområdet runt boendet

Nybys läge bjuder in till sköna skogspromenader och besök på närliggande utegym och 4H-gård. Ormsta station ligger en kvarts gångavstånd bort.

Vill du veta mer eller har frågor? Välkommen att kontakta oss!

Jari Kuivamäki
Enhetschef LSS
jari.kuivamaki [at] stadsmissionen.se
Kontakta Vallentuna

Besök oss:

Koltrastvägen 4
186 47 Vallentuna
Sverige

Kort om Nyby

Gruppbostad: 6 lägenheter
Personkrets: 1
Hiss: Ja

Om du vill bo i vår gruppbostad enligt LSS ansöker du om en bostad med särskild service hos kommunens biståndshandläggare. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få reda på mer om våra gruppboenden och boka in ett besök på något eller några av dem.