Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Catering i Gamla stan, Stockholm

Matboden i Grillska Huset i Gamla Stan. Foto: Anna Z Ek
Söker du catering eller take away? Matboden i Grillska Huset, Gamla stan kan erbjuda dig goda smårätter och bufféer för alla smaker och tillfällen. Vi har nyöppnat med ett nytt koncept med utbud av vegetariskt, sallader, färskpressad juice och smörgåsar. Varmt välkommen!

Från Matboden i Gamla stan kan du enkelt beställa catering med plockmat såsom pajer, snittar, ostar och chark, smörgåstårta till en högtid eller varför inte en matlåda för take away. Här hittar du även färdiga presentkit, presentpåsar och presentkort till Stockholms Stadsmissioners butiker. 

Lagat med omtanke

Samtliga maträtter lagas och tillreds med bra råvaror. Vi lagar mat efter säsong och vårt bröd bakas i eget bageri. Här bakas det från grunden, med omtanke om dig, våra medmänniskor och vår miljö. Bagarna och konditorerna bakar på äkta smör och grädde.

Catering för beställning

Tillsammans kan vi anpassa och ge förslag på vad som passar just din tillställning. För cateringstips, prisuppgifter eller beställning, kom in under våra öppettider eller kontakta oss på telefon. Cateringbeställningar behöver du lämna på förmiddagen två dagar i förväg. Vill du ha leverans måste detta uppges vid beställning. Observera! Vi har ingen möjlighet att ta beställningar via mejl. 

Behöver du hjälp med festen?

Vill du ha hjälp med ett arrangemang på kontoret eller i egen lokal? Vi kan göra det enkelt för dig att anordna fester och arrangemang genom att ordna personal, porslin, cateringmat med mera. Kontakta oss gärna på nedan kontaktuppgifter för offertförslag.

Beställ och boka hos oss:
info.grillska [at] stadsmissionen.se
Matboden
matboden [at] stadsmissionen.se
Öppet: Måndag-fredag: 10-14

Besök oss:

Stortorget 3
111 29 Stockholm
Sverige