Blixtjobb

Stockholms Stadsmissions verksamhet Blixtjobb syftar till att hjälpa en socialt utsatt grupp människor tillbaka på fötter. Du kan anlita oss för till exempel städtjänster, målning och parkarbeten.

Om Blixtjobb
Vår erfarenhet visar att vägen tillbaka till ett värdigt liv oftast går via just arbete och även bostad. Blixtjobb riktar in sig på arbete och vill specifikt nå människor som lever i utsatthet och med missbruksproblematik. En grupp som idag inte är välkomna på arbetsmarknaden, trots att många av dem har kapacitet att utföra lättare arbetsuppgifter.

Uppdrag

I Blixtjobb får deltagarna möjlighet att utföra ett externt uppdrag på beställning av företag/privatperson och få lön utbetalt samma dag. I uppdraget ingår att en arbetsledare från Blixtjobb följer med till arbetsplatsen samt en garanti att alla arbeten kommer att utföras.

Blixtjobb kan utföra uppdrag inom en mängd olika områden såsom trapp-, bygg- och lokalstädning, fönsterputsning, målning, reklamutdelning, parkarbeten med meraFöretag, organisationer och privatpersoner som anlitar Blixtjobb får inte bara en tjänst utförd. De gör en ovärderlig insats, såväl för samhälle som medmänniska. De bidrar helt enkelt till att göra Stockholm till en mänskligare stad för alla.

Utbildning

Stockholms Stadsmissions långa erfarenhet av att arbeta med människor i utsatthet har gett specifika kunskaper och lärdomar. Kunskaper som vi gärna vill förmedla vidare till samhället och näringslivet för att sprida omtanke och skapa en mänskligare stad. Vi erbjuder ett antal olika utbildningar för företag som en del i företagssamarbetet.

Är du intresserad av att anlita oss för uppdrag eller utbildning? Välkommen att kontakta oss eller våra referenser.

Ett stort tack till Städkommers för er sponsring av nya moppar till oss på Blixtjobb! Ert stöd betyder mycket.

Korta fakta

Mer information, vänligen kontakta:
blixtjobb@stadsmissionen.se 
Stefan tel: 08-684 234 91 eller Linda tel: 08-684 234 92

Se mer om våra uppdrag och arbetsgivare:
Referenser

Utmärkelser:
Blixtjobb prisades med hederspris på Våga Visa Vägen galan 2013

Mediepublicitet:
Artiklar, reportage och radioprogram om Blixtjobb

Notiser

Visa alla notiser