Second hand

Stockholms Stadsmission driver populära second handbutiker som sociala företag runt om i Stockholmsområdet. Vi satsar på begagnat och återbruk samtidigt som vi skapar förutsättningar för personer att närma sig arbetsmarknaden via arbetsträning.

 

möbler 

Second hand
De flesta av våra second handbutiker har ett brett sortiment men med lite olika inriktningar, som t ex 
Hantverkargatan 78 - med märkessortiment, Hagagatan 3 -skivshop och barnhörna med kläder och böcker samt mindre caféhörna, Skånegatan 75 -trend och vintage, Nyflyttade butiken i Gamla Stan, på Köpmangatan -konst, böcker och antikviteter. Hornsgatan 58 med möbler, Liljeholmstorget har brett sortiment med tavlor och mycket för barn.  I Solna samt  Väsby Centrum finns mysiga cafédelar i butiken. I Sickla köpkvarter bland annat böcker och lampor. I Sätra finner du större möbler och kan köpa textilier till kilopris! Butiken i Vällingby har brett sortiment med det mesta. ReTuna är vårt senaste tillskott och är belägen i återbruksgallerian Retuna, Eskilstuna

Remake
Remake är Stockholms Stadsmissions eget designmärke. Du hittar våra REMAKE -produkter i remakebutiken i Hökarängen på Pepparvägen 9, i vår second hand på Köpmangatan i Gamla stan och vår nya Remakebutik på Klarabergsgatan 33.

Korta fakta

Kontakt
Frågor om second hand- Gåvoinlämning mm.
Maila oss
Mån-fre kl 8-17
Tel: 08-684 234 10

Övriga frågor om verksamheten:
Sonny Wall 
Verksamhetschef Second Hand Retail
08-68 42 3402

Våra butiker

Notiser