Second hand

Stockholms Stadsmission driver populära second handbutiker som sociala företag runt om i Stockholmsområdet. Vi satsar på begagnat och återbruk samtidigt som vi skapar förutsättningar för personer att närma sig arbetsmarknaden.

 

möbler 

Aktuellt! Nu har vi jul ute i butik och den 23/11 börjar vår bokrea!

Second hand
De flesta av våra second handbutiker har ett brett sortiment men med lite olika inriktningar, som t ex 
Hantverkargatan 78 - med märkessortiment, Hagagatan 3 -skivshop och barnhörna med kläder och böcker samt mindre caféhörna, Skånegatan 75 -trend och vintage, Nyflyttade butiken i Gamla Stan, på Köpmangatan -konst, böcker och antikviteter. Hornsgatan 58 med möbler, Liljeholmstorget har brett sortiment med tavlor och mycket för barn.  I Solna samt  Väsby Centrum finns mysiga cafédelar i butiken. I Sickla köpkvarter bland annat böcker och lampor. I Sätra finner du större möbler och kan köpa textilier till kilopris! Butiken i Vällingby har brett sortiment med det mesta. ReTuna är vårt senaste tillskott och är belägen i återbruksgallerian Retuna, Eskilstuna

REMAKE
Våra varor i REMAKE hittar du i Hökarängen på Pepparvägen 9, i Gamla stan, Skånegatan, Sickla köpkvarter och Infoshopen i City på Klarabergsgatan 33.  I Infoshopen finns produkter som bidrar till ett hållbart samhälle och mer information om Stockholms Stadsmission verksamheter. 

Korta fakta

Kontakt
Frågor om second hand- Gåvoinlämning mm.
Maila oss
Mån-fre kl 8-17
Tel: 08-684 234 10

Övriga frågor om verksamheten:
Sonny Wall 
Verksamhetschef Second Hand Retail
08-68 42 3402

Våra butiker

Notiser