Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stöd för att börja jobba

Behöver du stöd för att börja arbeta, komma in eller tillbaka till arbete? Hos Stockholms Stadsmission kan du via arbetsträning, praktik eller råd och stöd runt CV-skrivning närma dig arbetsmarknaden.

Arbetsträning och arbetsprövning

Vi utgår från dina intressen och erfarenheter och tar fram en individuell plan utifrån din förmåga. Målet med arbetsträningen är att bidra till din yrkesmässiga och personliga utveckling. Du kan arbeta bland annat i butik, på restaurang, med sortering och transport eller med sömnad.
Läs mer om arbetsträningsplatser

Daglig verksamhet

Du som har en funktionsnedsättning (personkrets 1) kan söka plats inom daglig verksamhet hos oss. Du kan arbeta inom Stockholms Stadsmissions designmärke Remake och bidra till exempel med att sy produkter i textila material, arbeta med papper och få uppgifter inom administration.
Läs mer och boka in ett studiebesök

Råd och stöd för EU-medborgare

På Crossroads kan du som är EU-medborgare eller du som har uppehållstillstånd i ett annat EU-land få stöd i att söka jobb och få information om hur det svenska samhället fungerar. Här kan du också duscha, tvätta dina kläder, få vård och äta frukost.
Mer om Crossroads