Mötesplats City

Mötesplats City.
Vår mötesplats i centrala Stockholm riktar sig framför allt till kvinnor med migrationserfarenhet som lever i socialt eller ekonomiskt utanförskap. Det är en trygg mötesplats för gemenskap och stöd.

På Mötesplats City erbjuder vi stöd för dig som önskar en förändring av din livssituation. Hos oss arbetar bland annat socionomer och jurist som exempelvis kan ge råd och stöd i myndighetskontakter. Hos oss kan du få stöd om du är eller har varit utsatt för brott, exempelvis människohandel, exploatering eller våld i nära relation.  Mötesplatsens personal har tystnadsplikt och arbetar på ditt uppdrag. Tillsammans med dig utforskar vi olika alternativ utifrån den situation som du befinner dig i. 

Det här erbjuder vi

Måndag-fredag kl. 9-13

Mötesplats för kvinnor med migrationserfarenhet. Här finns möjlighet till dusch, tvätt, måltider, gemenskap och vägledande samtal.

  • Frukost 9-9.45
  • Lunch 11.30-12.15

Tisdagar och onsdagar kl. 15-19

Mötesplats för dig som identifierar dig som tjej och är mellan 13 och 20 år. Här kan du äta mat och umgås. Verksamheten är en plats för vila och gemenskap.  

  • Middag kl 16.30-17.15

Måndagar och torsdagar kl. 15-19

Mötesplats för dig som har kommit som ensamkommande till Sverige och är under 25 år. Denna mötesplats är både för tjejer och killar. Här kan du äta mat och umgås. Verksamheten är en plats för vila och gemenskap.  

  • Middag kl 16.30-17.15

Kontakta Mötesplats City för att boka in ett första möte

Telefontider: mån-fre 9-12 och 15-16
Tel: 08-684 231 80
Mejladress: motesplatscity [at] stadsmissionen.se

Sofie Arvidson
Enhetschef
sofie.arvidson [at] stadsmissionen.se