Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sociala aktiviteter och gemenskap

Stockholms Stadsmission har flera olika aktiviteter där du får gemenskap och nya vänner. Hos oss kan du till exempel umgås med andra över en måltid, delta i sociala aktiviteter, läsa svenska eller åka på kollo på skolloven. Här kan du hitta den aktivitet som passar just dig.

Mötesplats St Paul

I St Paul vid Mariatorget kan du äta lunch i gemenskap eller delta i aktiviteter som livsberättargrupp, anhöriggrupp, sång, dans eller kulturcafé.
Läs mer om aktiviteter i St Paul

Fritidsgård i Tensta

Blå Husets fritidsgård i Tensta finns för dig som är ung mellan 13 och 20 år. Du är välkommen att delta i aktiviteter som musikstudio, gå en kurs eller ta en fika på caféet.
Läs mer om Blå Husets fritidsgård

Aktiviteter för barn, unga och familjer

Unga Station är en mötesplats för barn, unga och familjer men alltid på barnens villkor. Du kan bland annat gå på öppen tjejverksamhet, öppna förskolan för föräldrar under 23 år eller få läxhjälp. På somrarna erbjuds också kollo. Du hittar oss på Söder, i Järva och i Vårberg.
Läs mer om aktiviteter på Unga Station

Språkcafé, samtalsgrupper och andra aktiviteter

På råd- och stödcentret Källan kan du bland annat lära dig om svensk kultur, gå på språkcafé för att träna på att prata svenska eller delta i aktiviteter som simkurs, sygrupp eller föräldragrupp. Källan finns i Fisksätra och Flemingsberg.
Läs mer om aktiviteter på Källan