Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Handledare och deltagare pratar under ett handledarsamtal på Stockholms Stadsmission.

Välj Stockholms Stadsmission i Rusta och matcha

Behöver du hjälp med att skaffa jobb? Vi rustar och matchar dig för jobb eller utbildning från dag ett. Välj oss på KA-nummer 10073432 eller 10073433.

Rusta och matcha

Vi på Stockholms Stadsmission är leverantör av tjänsten Rusta och matcha, även kallat KROM. Rusta och matcha är för dig som vill hitta ett arbete som matchar din erfarenhet och kompetens eller om du behöver stöttning i någon del innan du är redo att gå ut på arbetsmarknaden.

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor ut i arbetslivet eller tillbaka till arbetslivet genom bland annat arbetsträning och goda kontakter med företag som söker personal. Vi erbjuder individuellt stöd i form av handledarsamtal. Utifrån dina kunskaper och önskemål matchar vi ihop dig med rätt utbildning eller arbetsgivare. Våra handledare hjälper dig med allt från motivation och vägledning till förberedande praktik eller korta utbildningar. Tillsammans lägger vi upp en plan för hur du ska hitta rätt. Vi vet att just du har en viktig plats på arbetsmarknaden!

Välj oss med KA-nummer 10073432 eller 10073433, Stockholms Stadsmission. Våra KROM-kontor finns på Flemminggatan 113 på Kungsholmen och i Sickla på Hesselmans Torg 14.

Frågor om Rusta och matcha?

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du kontakta vår kontaktperson för Rusta och matcha. 

Kontakta Olivia på olivia.boczar [at] stadsmissionen.se

Du kan också kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Kontakta oss

Kom igång med Rusta och matcha hos Stockholms Stadsmission

Möt handledaren Anders

Anders är en av våra erfarna handledare, som inom tjänsten Rusta och matcha hjälper dig till jobb eller utbildning.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss via formuläret nedan. Fyll i ditt telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig med svar så fort vi har möjlighet.
Skicka meddelande till oss
Jag är
Telefonnummer
Ange ditt telefonnummer om du vill att vi återkommer till dig på telefon.
Ange din e-postadress om du vill att vi återkommer till dig via epost.
När du klickar på Skicka godkänner du våra riktlinjer för personuppgiftshantering

Därför ska du välja Rusta och matcha hos Stockholms Stadsmission

  • Vi är bra på att individanpassa och möta människor där de är.

  • Vi har en god och omfattande erfarenhet av att jobba med människor som har behov av jobb och att hjälpa människor tillbaka till arbetslivet.

  • Vi är en stor idéburen aktör som återinvesterar vår vinst in i Stockholms Stadsmission för att kunna göra mer för fler.

Deltagare berättar om vägen mot arbete

Så jobbar vi för att hjälpa dig till arbete

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa människor ut i eller tillbaka till arbetslivet, bland annat genom arbetsträning. I den här filmen får du möta två av de nästan 800 personer som varje år arbetstränar hos oss.

Frågor & svar

Hur ansöker jag till Rusta och matcha?

För att delta i rusta och matcha behöver du först bli anvisad av Arbetsförmedlingen. I Rusta och matcha väljer du själv en leverantör som du tror är mest lämpad för att snabbast stödja dig till jobb eller utbildning. 

Hur gör jag när jag har valt Stockholms Stadsmission som leverantör?

Väljer du Stockholms Stadsmission så lämnar du vårt KA-nummer 10072545 till Arbetsförmedlingen.

Vad händer när jag har valt leverantör?

Du får ett beslut. Därefter får vi en signal från Arbetsförmedlingen att vi har en ny deltagare. Vi tar då kontakt med dig och bokar in ett första kartläggningssamtal och därefter gör vi en planering för hur tiden ska se ut framåt.

Vilket stöd kan jag få?

Vi erbjuder individuellt stöd i form av handledarsamtal. Utifrån dina kunskaper och önskemål matchar vi ihop dig med rätt utbildning eller arbetsgivare. Våra handledare hjälper dig med allt från motivation och vägledning till cv-skrivning, förberedande praktik eller korta utbildningar. Tillsammans lägger vi upp en plan för hur du ska hitta rätt.