Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Second hand

Second hand Stockholms Stadsmission. Kläder och skor i second hand-butik.

Sortiment i second hand-butikerna

I Stockholms Stadsmissions second hand-butiker finns ett brett sortiment. Du kan fynda kläder, böcker, porslin, konst och antikviteter. På respektive butiks sida hittar du detaljerad information om butikens sortiment - se ovan.

Möbler

Du hittar möbler i de flesta av våra större butiker. Störst utbud av möbler finns i vår butik i Kungens kurva. 

Antikviteter och vintage

Du kan hitta fina antikviteter i alla våra butiker. Men störst chans har du i vår butik i Gamla stan. Här hittar du även vintagekläder.

Retromode och trend

Vår butik på Skånegatan 78 har inriktning mot retro och trender. Här hittar du bland annat kläder från 70- och 80-talet, men även kläder och märken som är populära just nu.

Media och böcker

Media och böcker finns i samtliga butiker. Butikerna i Farsta, Nyköping eller på Hagagatan och Hornsgatan har extra stora medieavdelningar.

Outlets

Vi vill ge alla textilier och prylar en andra chans. Det som inte blir sålt i någon av våra ordinarie sortimentsbutiker får därför en ny chans i någon av våra Outlets. Här säljs textilier på kilopris och prylar till låga priser. Outlets finns i Hallunda och Kungens Kurva.

Presentkort på second hand

Du kan köpa presentkort i alla Stockholms Stadsmissions butiker och i vår webbshop. Presentkorten gäller i second hand men också i Stockholms Stadsmissions sociala matbutik Matmissionen.

Öppet köp på second hand

Butikerna har öppet köp i tre dagar mot uppvisande av kvitto samt att varorna har prislappen kvar. Undantag är second hand-köp i outlets. När du handlar digitalt i vår webbshop eller vinner auktioner i vår butik på Tradera har du ångerrätt i 14 dagar.

Du bidrar till att fler kan komma in på arbetsmarknaden

I våra second hand-butiker får människor möjlighet att närma sig eller komma tillbaka till arbetslivet genom praktik och arbetsträning. Eftersom våra deltagare lär sig att jobba i butik kan det ta lite längre tid vid kassorna. Vi ber dig att ha lite extra tålamod. När du handlar eller lämnar gåvor till oss bidrar du till en ljusare framtid för många.

Har du frågor om försäljning på Tradera?
Kontakta oss:
secondhand [at] stadsmissionen.se
Sonny Wall
Verksamhetsområdeschef Second hand
sonny.wall [at] stadsmissionen.se