Öppen mötesplats Norrtälje

Enhetschef Linda står och dukar fram fika i ett stort rum. Foto: Anna Z Ek 2022
Välkommen till Stockholms Stadsmissions öppna mötesplats i Norrtälje. Dagverksamheten är för dig som lever i olika former av utsatthet.

Verksamheten ska först och främst vara en öppen mötesplats för gemenskap, främjande av god hälsa och en plats där målgruppen får ökad möjlighet till förändring och att tillfredsställa basbehov. Stockholms Stadsmission erbjuder bland annat aktiviteter, individuellt stöd och rådgivning.

Här får du:

  • En öppen Mötesplats 
    Hit är alla välkomna. Här kan du få lättare måltider till mycket låg eller ingen kostnad alls. Här ska du känna dig välkommen, inkluderad och inbjuden. Mötesplatsen syftar till att öka tryggheten för dig.
  • Individuella stödjande samtal
    Du får stödjande samtal som inleds med en kartläggning av din livssituation. Tillsammans ser ni vilka utmaningar som finns och upprättar en handlingsplan med mål, insatser och uppföljning. Du kan även få stöd i kontakt med myndigheter genom ett ombud.
  • Gemensamma aktiviteter

 

Josefine Olofsson
Arbetslagledare
josefine.olofsson [at] stadsmissionen.se
Kontakta Mötesplats Norrtälje

Besök oss:

Baldersgatan 27J
761 50 Norrtälje
Sverige

Öppettider - öppen mötesplats

Måndag-fredag: 8.30–15

Aktiviteter genom tidsbokning

Individuell rådgivning och ombudskap sker utanför ordinarie öppettider via tidsbokning. Du bokar din tid i kontakt med verksamheten. Vi finns tillgängliga via telefon, mejl och på plats under verksamhetens öppettider. 

08-684 232 57