Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Våra kommentarsregler i sociala medier

Vi vill gärna att det ska vara högt i tak för diskussion på våra sociala medier. Ett samtalsklimat där alla kan vara med och diskutera och där man respekterar varandras åsikter, även om det är en annan åsikt än den man själv har. 

Kommentarsregler 

För ett bra och seriöst diskussionsklimat finns regler du måste följa:

 • Kommentarer ska följa svensk lag och god sed. Det innebär att en kommentar inte får innehålla förolämpningar, förtal, hot, hets mot folkgrupp eller andra trakasserier, exempelvis rasism, sexism eller andra kränkningar.
 • Vi tillåter inga personangrepp eller nedsättande generaliseringar av individer eller grupper.
 • Spridning av rykten eller privata uppgifter om namngivna eller på annat sätt utpekade personer är ej tillåtet.
 • Tänk på ditt uppträdande och språkbruk. Håll god ton när du diskuterar. 
 • Kommentarer som är off topic kan komma att tas bort. Håll dig till ämnet när du diskuterar.
 • Kommentarer som uppfattas som spam tas bort.

Om reglerna inte följs

Inlägg på Facebook som bryter mot våra regler raderas och/eller anmälas till Facebook. Inlägg som bryter mot lagen, exempelvis hot eller hets mot folkgrupp, kan komma att anmälas till polisen. Du som kommenterar i våra sociala medier har själv ansvar för att dina kommentarer följer de lagar och regler som finns.

En person som upprepade gånger bryter mot våra kommentarsregler kan bli blockerad för fortsatta kommentarer på våra sociala medier.

Ser du en kommentar som bryter mot reglerna?
Vi är tacksamma om du anmäler kommentaren till oss via info@stadsmissionen.se.


 

 

 

Kommenteringsregler

Vi vill ha ett klimat där alla kan vara med och diskutera och där man respekterar varandras åsikter, även om det är en annan åsikt än den man själv har. Vi strävar efter att ha en ständig dialog och går också in och uppmanar läsare att hålla god ton när det behövs.

Vi vill att alla ska kunna kommentera och diskutera och debattera men att alla tänker på sitt uppträdande, språkbruk och håller sig till ämnet. Vi accepterar inte personangrepp eller nedsättande kommentarer.

Vad tar vi bort?

 • Kommentarerna ska följa svensk lag och god sed. Det innebär att kommentarerna inte får innehålla exempelvis förolämpningar, förtal, hot, hets mot folkgrupp eller andra trakasserier. Exempelvis är rasism, sexism eller andra kränkningar helt oacceptabla hos oss och tas bort direkt.
 • Kommentarer som inte har med nyheten/inlägget att göra kan komma att tas bort. Länkar som leder till rasistiska sidor eller andra sidor som inte är förenliga med vår värdegrund tas också bort. 
 • Spamkommentarer raderas.
 • Vi tillåter inte att man på våra sidor sprider rykten eller privata uppgifter om namngivna eller på annat sätt utpekade personer.
 • Inlägg på Facebook som bryter mot våra kommenteringsregler raderas och/eller anmälas till Facebook. Inlägg som bryter mot lagen (exempelvis hot eller hets mot folkgrupp) kan kommas att anmälas även till polisen.
 • Du som skriver i våra sociala medier har själv ansvar för att dina kommentarer följer våra regler och de lagar som finns.

Ser du en kommentar som bryter mot våra kommenteringsregler är vi tacksamma om du anmäler kommentaren till oss via info@stadsmissionen.se
 

Stockholms Stadsmissions värdegrund

Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för ett mänskligare samhälle för alla. Vår värdegrund vilar på en uthållig och handlingskraftig kärlek till människan – något som formar hur vi ser på individen och samhället. Arbetet med att leva efter värdegrunden sker överallt och hela tiden i vår organisation.
Läs hela vår värdegrund