Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvarntorpet – akutboende och stödboende

Kvarntorpet- akutboende, stödboende och daglig verksamhet.
Kvarntorpet erbjuder en trygg plats för män och kvinnor i hemlöshet med missbruksproblematik eller som lever i social utsatthet. Verksamheten omfattar ett akutboende och ett stödboende och drivs på uppdrag av Järfälla kommun.

Kvarntorpets uppdrag är att stötta och hjälpa individen på vägen mot ett självständigt liv. Individen får stöd från personalen för att i samverkan med placerande handläggare motiveras för att förändra sin livssituation. 

Kvarntorpets akutboende

Akutboendet har sex platser och tar emot män och kvinnor från 20 år som lever i hemlöshet. Deltagare kan få en nattplats från klockan 18 och måste lämna boendet senast klockan 9. Placering sker via socialtjänsten i Järfälla kommun.

Kvarntorpets stödboende

Stödboendet har tio platser och riktar sig till män och kvinnor från 20 år som lever i hemlöshet. Placering på boendet sker efter biståndsbeslut från socialnämnden i Järfälla kommun.

Järfälla kommun

Järfälla kommuns logotype

Verksamheterna drivs på uppdrag av Järfälla kommun.

Kontakta Kvarntorpet:
Det går att nå oss på dessa två nummer: 08-580 295 92

Besök oss:

Järfällavägen 153
177 41 Järfälla
Sverige

Kvarntorpets dagverksamhet

Kvarntorpets dagverksamhet är en mötesplats för dig från 20 år som söker gemenskap och vill få stöd i vardagen. Här har du har möjlighet att duscha, vila, äta lunch och social samvaro.
Aktiviteter och öppettider

Söker du placering i Stockholm?

Stockholms Stadsmission driver flera olika boenden för människor i hemlöshet. Målet i våra boenden är alltid att stötta personerna till att själva förändra sin livssituation. I de flesta av våra boenden sker placering via socialtjänsten.
Läs om boende för hemlösa

Detta är Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission bedriver ett antal sociala verksamheter för att möta de behov som finns i samhället både akuta och långsiktiga. Vi driver boenden, öppna dagverksamheter och exempelvis verksamheter för barn och unga som ungdomsmottagning och terapi.
Läs mer om vad vi gör

Vision och värdegrund

Stockholms Stadsmissions vision är att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Vår viktigaste uppgift är att stötta människor i att bygga upp en tro på sig själva, en tillit till sin egen förmåga och redskap för att bli delaktiga i samhället.
Läs mer om våra värderingar