Arbetsträna inom second hand och e-handel

Kvinna i second hand-butik.
Vi på Stockholms Stadsmission driver flertalet second hand-butiker runt om i Stockholmsområdet, Södertälje, Eskilstuna, Nyköping samt Örebro. Alla varor sorteras och prissätts i vårt centrallager och transporteras ut till butik innan vidare försäljning.

På Stockholms Stadsmissions webbshop finns ett stort utbud av handplockade second hand kläder och annat smått och gott från våra second hand butiker. Här kan du fynda begagnat och second hand oavsett var i landet du befinner dig. 

Vi erbjuder arbetsträning inom flertalet av våra second hand-butiker samt inom e-handel. 

Yrkesmässig och personlig utveckling

Vårt mål är att ta dig till nästa steg, mot en anställning eller utbildning. Under arbetsträningen är du en del av butikernas drift och får lära dig nya saker eller förbättra befintliga kunskaper och erfarenheter. Förekommande arbetsuppgifter i second hand-butik är kassahantering, kundservice, exponering/frontning och påfyllning av varor. Arbetsuppgifter inom e-handel är fotografering, hantera annonser, ta emot och packa ordrar. 

I verksamheten finns handledare och medarbetare som ger dig personligt stöd och som leder och lär ut arbetet i den textila produktionen. Tillsammans arbetar vi med de rutiner som behövs i arbetslivet.

Välkommen på studiebesök

Du är välkommen att kontakta våra handledare om du är intresserad av att boka ett inledande studiebesök i någon av våra butiker. Här hittar du aktuell lista över butiker och handledare.