Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Flicka sitter vid sin säng och tittar in i kameran

När skolköket stänger öppnar inget annat

Du kan hjälpa till med att stilla oro och hunger.
Swisha en gåva
Swisha en gåva
Senaste gåvor:
  • 200kr "vi delar på elstödet..."
  • 250kr "Elstöd till Stockholm!..."
  • 500kr "Vill hjälpa ett barn att..."
  • 500kr "Alla barn borde få ha en..."
  • 5 000kr "Tack för att ni finns oc..."

Många barnfamiljer har det tufft just nu

Situationen för barnfamiljer som redan var utsatta innan har förvärrats av lågkonjunktur, inflation och höga matpriser. Barn ser sina föräldrar kämpa för att få ihop det och oroar sig för saker de inte ska behöva tänka på. Sommaren som ska förknippas med lek, utflykter och aktiviteter associeras i stället med oro. Vi hjälper barnfamiljer med varma måltider, samtalsstöd, rådgivning och aktiviteter. Vi erbjuder också medlemskap i Matmissionen, där medlemmar kan köpa mat till kraftigt rabatterade priser. För barn ska inte behöva ha ont i magen av vare sig oro eller hunger.

Svensk Insamlingskontrolls 90-kontosymbol

Så vet du att din gåva gör nytta

Vi arbetar hela tiden för att använda våra gåvor så effektivt som möjligt. Stockholms Stadsmission har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll. De kräver att minst 75 procent av intäkterna går till ändamålet. Vi är också medlemmar i Giva Sverige som arbetar för etisk och professionell insamling och vi följer deras kvalitetskod.

Vad räcker din gåva till?

0 kr

0 Kr
kr
Flicka tittar in i kameran

Majas familj har inte råd att göra något på sommaren

2023 blir ett tufft år. Kriserna slår extra hårt mot människor i utsatthet. Stockholms Stadsmission möter många av dem dagligen och nu när sommarlovet närmar sig blir det ännu svårare för barnfamiljer som redan kämpar med ekonomin.