Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Köp presentkort på Stockholms Stadsmission

Presentkort på Stockholms Stadsmission
Vill du ge bort en present? Vi har presentkort som du bland annat kan använda i våra second hand-butiker och i Grillska Huset.

Hos oss kan du köpa presentkort som gäller i alla våra sociala företag. Presentkortet gäller i två från inköpsdatum och kan köpas på valfritt belopp.

Här kan du köpa och använda presentkorten

Våra Second hand-butiker

Här hittar du adresser, öppettider och kontaktuppgifter till Stockholms Stadsmissions second hand-butiker. I våra second hand-butiker kan du även skänka hela och rena kläder, prylar och möbler.
Hitta butiken närmast dig

Mer om Grillska Husets café och restaurang

Vid Stortorget i Gamla stan hittar du Grillska Husets restaurang och café som dagligen serverar luncher, härliga smörgåsar och bakverk från eget bageri.
Läs mer om caféet

Matmissionen

Matmissionen är en social matbutik som gör gott både för människa och miljö. Hos oss bidrar du till minskat matsvinn och som medlem får du handla mat till mycket låga priser.
Läs mer om Matmissionen

Remake

Remake, Stockholms Stadsmission är vårt eget mode- och designmärke. Plaggen är unika, i unisex och med design som utmanar storleksnormen.
Läs mer om Remake

Café Eugenia

Café Eugenia är en filial till Grillska Huset och ligger på Kungsträdgårdsgatan 12 i Stockholm. Här hittar du luncher, fika och bakverk att avnjuta på plats eller att ta med.
Läs mer om Café Eugenia