Så firar vi jul i år

Ett barn julpysslar på en av Stockholms Stadsmissions mötesplatser.
2023-12-13
Många av de deltagare vi möter brukar fira jul med oss på olika sätt under julhelgen. Julen kan vara en svår tid för många då ensamheten gör sig påmind, men Stockholms Stadsmission har vi öppet under hela julen och bjuder in till gemenskap, värme och mat. Så här firar vi jul i år.

VÅRA MÖTESPLATSER

Mötesplats Hässelby: Öppet på julafton för inbjudna deltagare med traditionellt julfirande som jullunch och dans kring granen. Anordnar jullovsaktiviteter för barn och ungdomar i mellandagarna som till exempel Disney on Ice.

Mötesplats Vårberg: Firar jul under julveckan med julfest för ungdomsgruppen och julfirande med inbjudna deltagare dagen innan julafton och på julafton. I mellandagarna anordnas jullovsaktiviteter, som till exempel bowling, för ungdomar.

Mötesplats CityFirar jul under julveckan med jullunch och julmiddag samt lekar och julpyssel tillsammans med deltagare. Anordnar jullovsaktiviteter, som till exempel bio och Disney on Ice, för ungdomsgrupperna under jullovet.

Mötesplats Norrtälje: Ordnar luciafika för deltagare den 13 december. Firar jul under julveckan med julbord, klapputdelning, quiz och underhållning. Serverar nyårstallrik den 2 januari. Stängt röda dagar som 25-26 december och 1 januari, annars öppet som vanligt.

Mötesplats Mariatorget
Öppet som vanligt alla dagar med något förlängda öppettider. Firar jul under julveckan med barn och deras familjer. Under julveckorna anordnas flera olika aktiviteter och evenemang, här hittar du hela kalendariet.

Öppettider under julhelgen:

Julafton kl 10.00-17.00 (söndag)
Juldagen kl 10.00-15.00 (måndag)
Annandag jul kl 10.00-15.00 (tisdag)
Nyårsafton kl 10.00-15.00 (söndag)
Nyårsdagen kl 10.00-15.00 (måndag)

VÅRA VERKSAMHETER FÖR MÄN I HEMLÖSHET

Dagverksamheten: Öppet som vanligt under julhelgen. Frukost, lunch och middag serveras med jultema.  

Akutboendet: Här firar vi med ett enklare julfirande och julklappsutdelning.    

VÅRA VERKSAMHETER FÖR KVINNOR I HEMLÖSHET

Dagverksamheten: Ordinarie öppettider även Julafton och Nyårsafton. Frukost, lunch och middag serveras med jultema.  

Akutboendet: Här firar vi med julmat och julklappar till deltagare.

Informationen uppdateras löpande under december.