Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Så firar vi jul i år

Julklappsutdelning på Källan i Flemingsberg under covid-19 2020. Stephanie Cerqueira, ombud Källan, Mattias Isberg, praktikant Källan plockar med julklapparna. Yeshimebet med barn tar emot en påse med julklappar och julmat.
2022-12-02
Många av de deltagare vi möter brukar fira jul med oss på olika sätt under julhelgen. Julen kan vara en svår tid för många då ensamheten gör sig påmind, men Stockholms Stadsmission har vi öppet under hela julen och bjuder in till gemenskap, värme och mat. Så här firar vi jul i år.

UNGA STATION

Unga Station Järva - Husby: Firar jul under julveckan med julgran, mat, dans och tomte med inbjudna deltagare. Anordnar jullovsaktiviteter och utflykter för barn och deras familjer under jullovet.

Unga Station Järva - Tensta: Firar jul under julveckan med julgran, mat, dans och tomte med inbjudna deltagare. Anordnar jullovsaktiviteter och utflykter för barn och deras familjer under jullovet.

Unga Station Vårberg: Öppet på julafton och nyårsafton för inbjudna deltagare. Gemensam måltid, samvaro, lek och pyssel. Anordnar jullovsaktiviteter och utflykter för barn och deras familjer under jullovet.

Unga Station Söder: Firar jul med deltagare under julveckan. Anordnar jullovsaktiviteter och utflykter för barn och deras familjer under jullovet.

Mötesplats Hässelby: Pysslar under julveckan. Öppet på julafton för inbjudna deltagare. Gemensam måltid, samvaro, lek och pyssel. Anordnar jullovsaktiviteter och utflykter för barn och deras familjer under jullovet.

MÖTESPLATS MARIATORGET (tidigare MÖTESPLATS ST PAUL)

Öppet som vanligt kl 11.30-20.00 alla dagar. Kommer ha både julmusikbingo den 15 december, jul-afternoon-tea med dans till liveband den 18 december, pyssel- och stickcafé den 22 och 26 december och karaoke den 25 december. Fler aktiviteter tillkommer i mellandagarna, dessa är dock inte helt spikade ännu.

BOCENTER

Dagverksamheten: Öppet varje dag till klockan 19. Frukost, lunch och middag serveras med jultema.  

Akutboendet: Här firar vi med ett enklare julfirande, julpynt och julmat.    

BOKLARA

Dagverksamheten: Ordinarie öppettider även Julafton och Nyårsafton: 8.15-19. Frukost, lunch och middag serveras med jultema.  

Akutboendet: Här firar vi med ett enklare julfirande, julpynt och julmat.    

KÄLLAN FLEMINGSBERG

Julklappsutdelning för deltagare mellan 22-23 december. Stängt röda dagar, annars öppet som vanligt kl 09.00-16.00.

CROSSROADS

Jullunch med livemusik och julklappsutdelning den 23 december tillsammans med deltagare. Öppet som vanligt under julhelgen. Ordinarie öppettider: Måndag, tisdag, torsdag, fredag: 8.30-15. Onsdag: 8.30-12.30.  

BABA

Julfest för deltagare arrangeras den 15 december med middag och julklappsutdelning. Annandag jul och trettondagsjul stängt, annars öppet som vanligt. 

MÖTESPLATS NORRTÄLJE

Här firar vi med ett enklare julfirande en utav dagarna veckan innan jul. Stängt röda dagar, annars öppet som vanligt kl 8.00-16.30. Öppen mötesplats har vi måndag, tisdag, torsdag och fredagar kl. 13.00-15.00. Den 23 och 30 december jobbar vi halvdagar.

Informationen uppdateras löpande under december.