Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Stockholms Stadsmissions ledningsgrupp

Stockholms Stadsmissions ledningsgrupp utses av direktor och är operativt ansvarig för verksamheten.
Marika Markovits
Marika Markovits
Direktor
Marika är präst i Svenska kyrkan och har arbetat många år i förort med fokus på barn och unga. Marika har stor erfarenhet av att arbeta i samverkan med socialtjänst, skola, polis och barn- och ungdomspsykiatrin. Marika har arbetat i organisationen sedan 2003 och som direktor sedan 2004.
Marika Markovits
Marika Hjelm Siegwald
Kommunikations- och insamlingschef
Marika har fil.kand. i internationell marknadsföring från Mälardalens högskola och är utbildad journalist vid JMK, Stockholms universitet. Hon har drygt 20 års erfarenhet av varumärkesbyggande kommunikation som kommunikationschef för Absolut Vodka, barnrättsorganisationen Plan Sverige och Coop Logistik AB.
Jonas Wihlstrand
Jonas Wihlstrand
Socialchef
Jonas har en bakgrund från teologin och beteendevetenskapen och kommer senast från Göteborgs Stadsmission där han arbetade som utvecklingsledare.
Anna Johansson
Anna Johansson
Socialchef
Anna har fil. mag. i internationell ekonomisk historia, statsvetenskap och genusvetenskap. Hon har 14 års erfarenhet av socialt arbete inom idéburen sektor i Storbritannien, Tyskland och Sverige, varav tio år som chef och ledare. Anna har bland annat arbetat med människor i hemlöshet, människor med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar och kvinnor och barn som utsatts för människohandel och tvingats in i prostitution. Anna har arbetat i organisationen sedan 2008.
Anneli Åström
Anneli Åström
Chef Sociala företag
Anneli har lång erfarenhet som chef och ledare inom vård, omsorg och skola, främst mot verksamheter som riktar sig till personer med olika funktionsnedsättningar. Hon har arbetat både inom den offentliga sektorn och det privata näringslivet.
Mona Ekesryd
Mona Ekesryd
IT-chef och tf. fastighetschef
Mona har mångårig erfarenhet som IT-chef i Haninge kommun och tidigare som förvaltningsansvarig och utvecklingsledare på Stockholms läns landsting samt Länsstyrelsen. Hon har varit drivande i många olika slags samverkans- och utvecklingsuppdrag. Mona har arbetat i organisationen sedan 2014.
Lars Ståhl
Lars Ståhl
Personalchef
Lars är förvaltningssocionom med HR-inriktning. Han har tidigare arbetat som rekryteringsansvarig för KPMG Sverige och har varit personalchef inom flera organisationer, bland annat AP-fonden/AP Fastigheter, Försvarets Materielverk, Chefsmyndigheten AMS. Lars har arbetat i organisationen sedan 2007.