Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stockholms Stadsmissions ledningsgrupp

Stockholms Stadsmissions ledningsgrupp utses av direktor och är operativt ansvarig för verksamheten.
Marika Markovits Stockholms Stadsmission
Marika Markovits
Direktor
Marika är präst i Svenska kyrkan och har arbetat många år i förort med fokus på barn och unga. Marika har stor erfarenhet av att arbeta i samverkan med socialtjänst, skola, polis och barn- och ungdomspsykiatrin. Marika har arbetat i organisationen sedan 2003 och som direktor sedan 2004.
Marika Hjelm Siegwald Stockholms Stadsmission
Marika Hjelm Siegwald
Kommunikations- och insamlingschef
Marika har fil.kand. i internationell marknadsföring från Mälardalens högskola och är utbildad journalist vid JMK, Stockholms universitet. Hon har drygt 20 års erfarenhet av varumärkesbyggande kommunikation som kommunikationschef för Absolut Vodka, barnrättsorganisationen Plan Sverige och Coop Logistik AB. Sitter idag i Frii:s styrelse.
Jonas Wihlstrand Stockholms Stadsmission
Jonas Wihlstrand
Socialchef
Jonas är teolog/beteendevetare och har lång erfarenhet av strategiska roller inom Idéburen och offentlig sektor. Jonas kommer senast från Göteborgs Stadsmission där han arbetade som utvecklingsledare och har tidigare haft politiska förtroendeuppdrag på regional och kommunal nivå. Jonas sitter i Famna:s styrelse, som är riksorganisationen Famna – riksorganisationen för idéburen välfärd.
Anna Johansson Stockholms Stadsmission
Anna Johansson
Socialchef
Anna har fil. mag. i internationell ekonomisk historia, statsvetenskap och genusvetenskap. Hon har 14 års erfarenhet av socialt arbete inom idéburen sektor i Storbritannien, Tyskland och Sverige, varav tio år som chef och ledare. Anna har bland annat arbetat med människor i hemlöshet, människor med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar och kvinnor och barn som utsatts för människohandel och tvingats in i prostitution. Anna har arbetat i organisationen sedan 2008.
Anneli Åström Stockholms Stadsmission
Anneli Åström
Chef Sociala företag
Anneli har lång erfarenhet som chef och ledare inom vård, omsorg och skola, främst mot verksamheter som riktar sig till personer med olika funktionsnedsättningar. Hon har arbetat både inom den offentliga sektorn och det privata näringslivet.
Porträtt Christina Carlsson Stockholms Stadsmission
Christina Carlsson
Administrativ chef
Christina är civilekonom och har arbetat många år med systematiskt kvalitetsarbete och strategiskt ledarskap. Hon har bland annat arbetat som administrativ chef på WeMind Psykiatri och på Ericsson med affärsutveckling och försäljning. Christina har arbetat i organisationen sedan februari 2017.