Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stockholms Stadsmissions ledningsgrupp

Stockholms Stadsmissions ledningsgrupp utses av direktor och är operativt ansvarig för verksamheten.
Marika Markovits Stockholms Stadsmission
Marika Markovits
Direktor
Marika är präst i Svenska kyrkan och har arbetat många år i förort med fokus på barn och unga. Marika har stor erfarenhet av att arbeta i samverkan med socialtjänst, skola, polis och barn- och ungdomspsykiatrin. Marika har arbetat i organisationen sedan 2003 och som direktor sedan 2004.
Jonas Wihlstrand Stockholms Stadsmission
Jonas Wihlstrand
Områdeschef Social omsorg
Jonas är teolog/beteendevetare och har lång erfarenhet av strategiska roller inom idéburen och offentlig sektor. Jonas har tidigare arbetat på bland annat Göteborgs Stadsmission som utvecklingsledare och har haft politiska förtroendeuppdrag på både regional och kommunal nivå. Jonas sitter i Famnas styrelse, riksorganisationen för idéburen välfärd.
Porträtt Johan Rindevall
Johan Rindevall
Områdeschef Sociala företag
Johan är statsvetare med tio års erfarenhet inom detaljhandeln. Bakgrund som förtroendevald bland annat som ordförande för Värnpliktsrådet, med fokus på jämställdhets- arbetsmiljö- och utbildningsfrågor inom Försvarsmakten. Tidigare styrelseledamot för myndigheten Styrelsen för Psykologiskt Försvar.
Porträtt Marie Olofsson
Marie Olofsson
Administrativ chef
Marie är civilekonom och har lång erfarenhet av att leda stödfunktioner, särskilt Ekonomi och HR och har arbetat inom flera olika branscher, bl.a. med fastighets- och IT-frågor både i konsultföretag och kommun.
Maria von Sydow pressekreterare Stockholms Stadsmission
Maria von Sydow
Pressekreterare/Kommunikation
Maria har i huvudsak sina utbildningar från Berghs School of Communication samt Poppius Journalistskola och har lång erfarenhet av arbete med kommunikation, PR, press och opinionsbildande arbete. Maria sitter även i Famnas arbetsgrupp för Kommunikationsutveckling.