Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stockholms Stadsmissions ledningsgrupp

Stockholms Stadsmissions ledningsgrupp utses av direktor och är operativt ansvarig för verksamheten.
Marika Markovits Stockholms Stadsmission
Marika Markovits
Direktor
Marika är präst i Svenska kyrkan och har arbetat många år i förort med fokus på barn och unga. Marika har stor erfarenhet av att arbeta i samverkan med socialtjänst, skola, polis och barn- och ungdomspsykiatrin. Marika har arbetat i organisationen sedan 2003 och som direktor sedan 2004.
Marika Hjelm Siegwald Stockholms Stadsmission
Marika Hjelm Siegwald
Kommunikations- och insamlingschef
Marika har fil.kand. i internationell marknadsföring från Mälardalens högskola och är utbildad journalist vid JMK, Stockholms universitet. Hon har drygt 20 års erfarenhet av varumärkesbyggande kommunikation som kommunikationschef för Absolut Vodka, barnrättsorganisationen Plan Sverige och Coop Logistik AB. Sitter idag i Frii:s styrelse.
Jonas Wihlstrand Stockholms Stadsmission
Jonas Wihlstrand
Socialchef
Jonas är teolog/beteendevetare och har lång erfarenhet av strategiska roller inom Idéburen och offentlig sektor. Jonas kommer senast från Göteborgs Stadsmission där han arbetade som utvecklingsledare och har tidigare haft politiska förtroendeuppdrag på regional och kommunal nivå. Jonas sitter i Famna:s styrelse, som är riksorganisationen Famna – riksorganisationen för idéburen välfärd.
Anna Johansson Stockholms Stadsmission
Anna Johansson
Socialchef
Anna har fil. mag. i internationell ekonomisk historia, statsvetenskap och genusvetenskap. Hon har 14 års erfarenhet av socialt arbete inom idéburen sektor i Storbritannien, Tyskland och Sverige, varav tio år som chef och ledare. Anna har bland annat arbetat med människor i hemlöshet, människor med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar och kvinnor och barn som utsatts för människohandel och tvingats in i prostitution. Anna har arbetat i organisationen sedan 2008.
Porträtt Johan Rindevall
Johan Rindevall
Tf. Chef Sociala företag
Johan har under sina tre år i organisationen som chef för Socialt entreprenörskap och Matmissionen byggt upp en helt ny verksamhet. Han ersätter Anneli Åström som chef för de sociala företagen t.o.m. den 31 mars 2019 och kommer att leda och samorda verksamhetsområdet, fullfölja verksamhetsplan och förbereda inför den nya strategiperioden 2019-2022.
Porträtt Marie Olofsson
Marie Olofsson
T.f. Administrativ chef
Marie är civilekonom och har lång erfarenhet av att leda stödfunktioner, särskilt Ekonomi och HR och har arbetat inom flera olika branscher, bl.a. med fastighets- och IT-frågor både i konsultföretag och kommun. Marie trädde i tjänst som tillförordnad Administrativ chef i augusti 2018.