Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stockholms Stadsmissions styrelse

Stockholms Stadsmissions styrelse består av minst sex och högst tio ledamöter som väljs av föreningens medlemmar för tre år i taget. Ledamöterna uppbär inget arvode för sitt styrelsearbete och träffas minst sju gånger per år.
Per-Olof Söderberg
Per-Olof Söderberg
Ordförande
Per-Olof är styrelseordförande och grundare av Söderberg & Partners AB. Han är bland annat också styrelseledamot och delägare i Ratos AB. Per-Olof har styrelseuppdrag för Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms Handelskammare och är också en av initiativtagarna till Inkludera Invest. Han är Civilekonom från Handelshögskolan och har en MBA från INSEAD.
Anders Lago
Anders Lago
Vice ordförande
Anders är före detta kommunalråd i Södertälje och har bland annat medverkat till den så kallade Telgemodellen - samverkan mellan kommun och näringsliv för att minska arbetslösheten. Han är för närvarande ordförande för HSB:s Riksförbund, Sveriges största bostadskooperation.
André Andersson, styrelseledamot Stockholms Stadsmission
André Andersson
Styrelseledamot
André är advokat och delägare i Mannheimer Swartling Advokatbyrå sedan 1994. Han leder byråns verksamhetsgrupp för Bank och Finans och är också byråns Global Relationship Partner. André är aktiv vid Stockholm Centre for Commercial Law där han bland annat är styrelseledamot. Han har en jur kand och en ekonomexamen från Lunds Universitet.
Magdalena Bosson, styrelseledamot Stockholms Stadsmission
Magdalena Bosson
Styrelseledamot
Magdalena är kommundirektör i Huddinge. Hon var tidigare länsöverdirektör vid Länsstyrelsen i Stockholms län och har mångårig kommunal erfarenhet såsom trafikdirektör i Stockholms stad samt vd för allmännyttiga bostadsbolaget AB Familjebostäder i Stockholm.
Lotta Ledin Stockholms Stadsmission
Lotta Ledin
Styrelseledamot
Lotta är volontär på Stockholms Stadsmission sedan 2011, där hon har fasta uppdrag på Stadsmissionens Center, Bostället, Crossroads, S:t Paul och volontärdrivna verksamheten Kulturcafét. Tar ibland också korta uppdrag på andra verksamheter när behov finns. Är också en av de volontärer som tar emot studiebesök och informerar om Stockholm Stadsmissions verksamheter.
Marie Ledin
Marie Ledin
Styrelseledamot
Marie är VD för bokförlaget Anderson Pocket och för Polar Music Prize - ett internationellt musikpris instiftat av Stikkan Anderson. Hon har tidigare varit verksam som skivbolagschef, bland annat på BMG.
Lars Oscarsson
Lars Oscarsson
Styrelseledamot
Lars är professor i socialt arbete vid Ersta Sköndal högskola. Lars har en socionomexamen samt filosofie doktorsexamen från Stockholms universitet. Han har flera akademiska uppdrag samt uppdrag för Socialstyrelsen.
Britta Wallgren
Britta Wallgren
Styrelseledamot
Britta är chef Capio Sverige och sitter även i koncernledningen för Capio AB. Hon har läkarexamen från Karolinska Institutet och specialistutbildning i Anestesi och intensivvård. Britta har även ledarutbildning från Handelshögskolan och Harvard Buisness school executive education.