Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stockholms Stadsmission väljer Telavox som telefonileverantör

2016-03-23
Stockholms Stadsmission har tecknat ett ramavtal med det Malmöbaserade it- och telekombolaget Telavox . Avtalet gäller växel, mobil och fast telefoni.

Stockholms Stadsmission är en ideell förening som arbetar för att göra Stockholm till en mänskligare stad för alla. Organisationen har cirka 550 anställda och 400 volontärer. Avtalet mellan Stockholms Stadsmission och Telavox gäller växeltjänster och cirka 550 mobila och fastaanknytningar, bland annat.

– Det är viktigt att vi kan garantera en stabil och säker telefoni för alla våra verksamheter och i alla situationer. Telavox är rätt leverantör för det uppdraget. De kommunikationslösningar som vi nu får är moderna och flexibla vilket också avspeglar hela vår organisations arbete, menar Mona Ekesryd IT-chef på Stockholms Stadsmission.

Ramavtalet sträcker sig över tre år och gör det även möjligt för fler stadsmissioner runt om ilandet att ansluta sig.

– I ett allt mer krävande samhälle blir insatser från organisationer likt Stockholms Stadsmissionviktigare och viktigare. Vi är glada och stolta över att kunna hjälpa Stockholms Stadsmission i deras arbete med en effektivare kommunikation, menar Filip Kirsten Key Account ExecutiveTelavox.

Avtalet tecknades i februari 2016.

Om Telavox

Telavox är ett snabbväxande it-bolag som revolutionerar sättet företag kommunicerar på genomen superenkel telefoni- och växeltjänst i modernt format. Företaget har ca 170 anställda och mer än 250 000 användare. Telavox är idag etablerade i Skandinavien och kommer inom kort att expandera till hela Norden. Bolaget grundades 2002 som en av Sveriges första IPtelefoni-leverantörer.

Maria von Sydow
Chef Kommunikation
maria.vonsydow [at] stadsmissionen.se